Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik nem úgy fogják fel az ismerkedést, mint egy állásinterjú és elfogadják az olyan hibákat, mint hogy nem volt még semmilyen kapcsolatom?
:D :D :D
Szóval akkor te hallgatóközönséget szeretnél magadnak. És ha már vissza merne kérdezni akkor még te vagy felháborodva.
Inkább tedd már magadban rendbe a kommunikáció fogalmát.
Oda-vissza kérdezés és válasz.
Én nem úgy jöttem össze a jelenlegi párommal, hogy az exeiről kérdezgettem, kapcsolat előtt nem is tudtam, volt-e neki. Azt is már kapcsolatban tudtuk meg egymásról, hogy mindketten szüzek vagyunk. (Vagyis azóta egymás segítségével már egyikőnk sem az :D)
Annyi, hogy mi munka kapcsán ismertük egymást már és nem voltak izzadtságszagú kikérdezős randik, hanem a barátságunk egy pontján mindketten többet kezdtünk el érezni és összejöttünk.
Akkor nem értem, hogy mi problémád.
És akkor mi van, ha meglepődik azon, hogy még nem volt barátnőd, vagy nem fog neki tetszeni egy-két tulajdonságod?
Az élet nemcsak happyből áll. Neked se csak jó tulajdonságaid vannak.
Akkor mi különbség az interjú és az oda-vissza történő kérdezős ismerkedés között?
Ha valamire kíváncsi az ember, aut megkérdezi.
Nem a megismerésen múlik. Nyomhatod tovább az önsajnáló hisztit nyugodtan, de az utolsónak van igaza.ú
Vagy bejössz neki, akkor meg meghallgatja minden marhaságod vagy nem, akkor meg halál mindegy, mit mondasz magadról. Ugyanúgy fordított esetben is pofára eshetsz, hogy az elején szimpatikus vagy neki, minden szarságodat ráborítod, utána meg inkább elmenekül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!