Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom röhejesnek, hogy manapság a csajozás olyan, mint egy többfordulós állásinterjú?
akkior mit vered itt a nyálad?!
ha röhejes, hagyd rá és éld ki másban a vágyaid. qurvazz vagy bármi és ne foglalkozz a nőkkel.
Hehh, nálam többnyire egy forduló is elég az elutasításhoz :D
F35
Tesztelgesd te is a csajokat! Az elején még jó móka is tud lenni, és az is egy nagy marhaság, hogy nincs szex. Csak egy idő után belefáradsz, mikor már a 100. csajt is kukázod, mert az égvilágon semmi nem fog meg benne, és már ahhoz sem lesz kedved, hogy "átmenj" hozzá, mert annyira eleged lesz az egészből.
28f
Annyira poén, hogy itt gyakorin jönnek a különböző regények arról, hogy a csajok felszínesek, közben meg általában ezek írója az, aki szerint egy "+180 magas, férfias alkatú, diplomás" már egyből főnyeremény :D Ennél azért kicsit több tulajdonsággal rendelkezik egy emberi lény, és kicsit komplexebb a dolog. :)
Más kapcsolatába meg nem látsz bele. Pl első pasim 195 cm magas, sportos testalkat, kiváló tanuló volt mindig is, akkor még nem volt diplomája (18 volt mikor összejöttünk) de egyértelmű volt, hogy jó eredménnyel fog végezni az egyetemen.... Szóval ha meglátod, elsőre simán főnyereménynek tűnhet. Arról persze már nem szól a fáma, hogy lusta volt, sóher.... nem, nem wellness-hétvégét vártam volna, de 1 év alatt soha nem csináltunk mást, csak nálunk filmeztünk, vagy az ő környékükön sétálgattunk a házak között, mert ezek vannak ingyen.... szex csak ritkán volt, mert a gumi drága - természetesen azt nem hagyta, hogy én fizessek bármit, mert akkor sérül a hiúsága (ezt ő saját maga mondta így, nem én találtam ki), nem voltak céljai, teljesen önállótlan volt, makacs és önfejű.
Kívülről ezek értelemszerűen nem látszottak a nagyvilág fele. Mások csak annyit láttak, hogy egy magas sportos sráccal mászkálok, hű de jó lehet nekem...
Randizgatás alatt meg már miért is kéne csókig, pláne szexig eljutni??? A randi ismerkedés, vagyis a randizós korszakban még kvázi ismeretlen a másik, idegennel meg miért is kéne smárolnom, meg úgy általában hozzáérnem? :D Ezek a dolgok párkapcsolatba valók..
Én ugyan nem randizgattam túl sokat életem során, de a 180 magas, férfias alkatú, diplomás pasi nem garancia semmire, attól még simán lehet buta mint a föld, rosszindulatú, hibbant, lusta, akármi, de lehet az is, hogy amúgy tök jó fej ember, meg minden oké vele, de már az elején kiderül, hogy nem illenénk össze, pl ő lazább kapcsolatban gondolkozik, én komolyban, vagy cigizik, vagy olyan életstílusa van, ami nem kompatibilis az enyémmel...... akkor minek jöjjek össze vele? Hogy szenvedjünk egy darabig, aztán szakítsunk? Az ilyen pasikkal utána tök jó haveri kapcsolatot ápolok, de hogy többet nem akarnék tőlük, és nem is vezetne jóra, az hótziher.
Ha meg nem érdekelne a szüzességed, nem panaszkodnál miatta.
Amit leírsz, az az úgynevezett "ismerkedés", csak frusztrált, nőgyűlölő omegahím-szemszögből :D
#8:
>Annyira poén, hogy itt gyakorin jönnek a különböző regények arról, hogy a csajok felszínesek, közben meg általában ezek írója az, aki szerint egy "+180 magas, férfias alkatú, diplomás" már egyből főnyeremény :D Ennél azért kicsit több tulajdonsággal rendelkezik egy emberi lény, és kicsit komplexebb a dolog. :)
HAHA, igen, ez az egészben a kedvencem :D. Ilyenkor jön még az, hogy bezzeg ők milyen kedvesek, odaadóak lennének egy kapcsolatban XD
"8" válaszolva......
Az a srác, aki kitűnő tanuló, az nem lusta, inkább úgy fogalmaznék, hogy azt csinálja amihez kedve van, ezeket hívják életművésznek.
A másik dolog, hogy amíg nincs önálló jövedelme addig sóher sem lehet,mert nem feltétlen akar pénzt kunyerálni a szüleitől ahhoz, hogy moziba vigyen vagy nyaralni. Én is elvesztettem a barátnőmet anno,mert nem bírtam kifizetni a szórakozóhelyen a számlát amit összeívott,mert most éppen bulis kedve volt. 18-20 éves korban egy kapcsolatnak nem a pénzről kellene szólnia, ha már önálló keresete van az egy egészen más helyzet. Az egyetemi évek alatt ezt nem engedhettem meg magamnak, hogy szórakozásra költsek, minden ki volt számolva forintra pontosan, addig nyújtózkodhattam amíg a takaró ért. Amit anno elmulasztottam azt most mind bepótolom, és nem kell tízezres hiteleket visszafizetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!