Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A láthatatlan ember kalandjai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LazyJones kérdése:

A láthatatlan ember kalandjai?

Figyelt kérdés

35 éves, mackós testalkatú pasas vagyok, már jó ideje egyedül. Egyre inkább azt veszem észre, hogy a hozzám hasonlóakkal egyetemben, a párkeresés terén láthatatlanok vagyunk. Próbálkoztam élőben, baráti körben, online, társkereső oldalakon, szabadidős tevékenység kapcsán - és nem csak, hogy nem jön össze senki, az esetek túlnyomó többségében egyszerűen ignorálják az embert. Az ilyen férfi nem férfi, az ilyen nő nem nő. Stabil, megalapozott kapcsolatot szeretnék, nem futó numerákat. Nem vagyok egy pöttöm alkat, de nem is székben elfolyó zsírpaca. Próbálkoztam nagyjából mindennel, amit tanácsoltak az évek során: új hobby, új munkahely, stílusváltás, sport, étkezési szokások, jelenleg is úszom és tanulok új szakmákat (az elmúlt 5 év alatt 3 sikeres, most tanulom a negyediket). Igaz, a diploma nem jött össze, de eljutottam anyagilag is arra a szintre, hogy stabil, önálló egzisztenciával rendelkezem. Tudom, hogy nem vagyok egy könnyű jellem, túl komolyan veszek dolgokat, túl sokat agyalok és ezer dolog jár állandóan a fejemben, de ez akkora bűn lenne, hogy ezzel már ki is zárjam magamat a megismerésre érdemes kategóriából? Mit kellene tenni, min kellene még mindig változtatni azon, hogy ne fussak bele állandóan ebbe a láthatatlan falba, aminek feleslegesen dörömbölök a túloldalán?

Azt mondják: add azt, aki vagy, akkor megtalálnak a hozzád hasonlóak. Akkor mégis, hol itt a hiba?

2017. júl. 23. 13:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nincs hiba, nincs semmiféle bűn.

Nem tudom, esetleg rossz korosztályban keresgélsz? Mondják, hogy a férfiak későn érőek, de nőként mondom: mi sem komolyodunk 25 alatt.

Ne feszülj rá, jön majd az igazi, legyél nyitott, görcsös semmiképp.

2017. júl. 23. 13:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem a görcsösség a probléma, hanem a taktikázásra való képtelenség. Azt mondják, az arcomról mindent le lehet olvasni, akkor is, ha egy szót sem szólok - márpedig nem egyszer menekült el alkalmasnak tűnő nő a közelemből azzal a kijelentéssel, hogy őt megijeszti ennyi érzelem, ilyen kevés idő alatt.
2017. júl. 23. 13:59
 3/14 A kérdező kommentje:
Ja, az kimaradt. 25-40-ig próbálkozom, de ezen kívül sem vagyok elzárkózó senki elől. Nyilván azért vannak korlátok, amiket én is meghúztam, de nem hiszem, hogy ezek olyan vaskosak lennének; ismerkedtem vékony nőkkel, és még nálam is nagyobbakkal egyaránt.
2017. júl. 23. 14:00
 4/14 anonim ***** válasza:

Gyúrjál pénzre, az majd láthatóvá tesz:

1) ha kevés pénzed van akkor tényleg átnéznek rajtad

2) ha van vmi egzisztenciád akkor már látszódsz annyira hogy kikerülnek az utcán

3) Ha jobban állsz mint a korosztályod felső 30%-a akkor azon kapod magad hogy szóba is állnak veled.

4) A felső 10%-ba tartozni már azt jelenti hogy randira is igent mondanak.

5) A felső 0,1%-ban élni olyan mint ha te lennél a kiba.szott 20th Century Fox logó amit reflektorok világítanak meg minden irányból. A láthatóság legmagasabb fokán már minden nő a te spermád (pénzed) akarja. Csillogó szemekkel csüngenek rajtad akkor is ha előtte épp megverted őket.

2017. júl. 23. 14:02
 5/14 A kérdező kommentje:
#4 Saját lakásban élek. Nem túl nagy, de nekem pont megfelel. A fizetésem 200 környékén mozog, nem egy milliárdos állás, de nem érzem úgy, hogy olyan nagyon szégyenkezni kellene miatta. Van egy robogóm, a kocsi tervbe van véve 1-2 éven belül; jelenleg nem látom amúgy sem sok értelmét egynek. Igaz, nem dorbézolok, nem élek nagy lábon, és nem szórom látványosan a pénzt. Az iskolák elég sokat felemésztettek, és nem biztos, hogy boldog lennék olyan nővel, aki a pénztárcámmal bújna ágyba helyettem.
2017. júl. 23. 14:07
 6/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, pont hozzád hasonló mackós pasast keresek, már mióta... :))

Írj, hátha szimpatikusak leszünk egymásnak.

2017. júl. 23. 14:11
 7/14 anonim ***** válasza:

Hasonlóan vagyok mint Te. Bár nekem sportos a testalkatom, nekem más fizikai problémám van, és 2 évvel idősebb vagyok. Sikeres vagyok a munkámban, jól is keresek, nem unatkozom a mindennapokban, de az utolsó kapcsolatom vége óta gyakorlatilag az első randi összehozása is csoda számba megy...

Régen sem én voltam Pest legnagyobb csajozógépe, de azért a mostani láthatatlan állapottól messze voltam, pedig nem 22 éves top modelleket hajtok, hanem nagyon legfeljebb 10 évvel fiatalabbakat, de inkább a 32-35 közöttiekkel ismerkedem.

Sajnos nem tudom, hogy mi a megoldás, nem rendelkezem a bölcsek kövével, de egy tanácsot mégis adok. Próbáld meg magad egyedül is jól érezni, és ne válj egy mizantróp nőgyűlölővé.

Én azt látom magam körül, hogy sokan vannak abban a helyzetben, mint mi, de a többségük teljesen besavanyodik, pedig azzal, hogy naphosszat a kanapén ülnek, vagy a világot gyűlölik, csak maguknak ártanak.

Attól, hogy kimozdulsz, hobbikat keresel, társaságba mész, utazol, bármi nem oldódik meg a párkeresés, és magányos maradsz, de sokkal jobban fogod érezni magad.

Én legalábbis mióta így állok a dolgokhoz boldogabb ember vagyok, ha a magány nem is múlik el sosem, jobb így létezni.

2017. júl. 23. 14:14
 8/14 anonim ***** válasza:

Ja. Akkor viszont nem vesztettél semmit.

Én utálnám, ha valaki taktikázna. Mondja meg őszintén amit gondol és amit érez, úgy lehet haladni egyről a kettőre, de ha x ideig bizonytalan az egész...szerintem az sokkal ijesztőbb, mintha az érzéseiről mesélne.

Te úgyis csak megjátszanád magad ezzel a stratégiai valamivel, hogy mikor mit mondhatsz, mert egyszerűen nem vagy olyan. Aki ezt nem tudja elfogadni, azért nem kár!

2017. júl. 23. 14:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Sokan szeretik a mackós testalkatot. Feltéve, hogy tényleg mackós, és nem dagadék. Szerintem a fejeddel lehet valami. Kívül.
2017. júl. 23. 14:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is láthatatlan vagyok, pedig még caak nem is vagyok mackós, mert futok rendszeresen. Dolgozok szintén, minden adott lenne egy kapcsolathoz és semmi. Megérteném, ha vastagon beletojnék, de, hogy még úgysem, hogy teszek érte. Fura. Főleg annak tükrében, hogy már voltak barátnőim. Szóval általában képcsere után van lelépés, pedig olyan rosszképu nem lehetek, ha már van tapasztalatom. 😀 29F
2017. júl. 23. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!