Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki érzi úgy rajtam kívül,...

Ki érzi úgy rajtam kívül, hogy "láthatatlan" ember?

Figyelt kérdés

Csendes természetű, magamnakvaló emberke vagyok, ami bizonyára már ránézésre lesüt rólam, mert lárványosan átnéznek rajtam az emberek...ha csak a legapróbb példát kellene felhozni: állok a buszmegállóban és bárhol meg tudna állni az illető, de közvetlen elémáll, mintha ott sem lennék...bemegyek egy üzletbe, nézelődök/válogatok, és bőven van még áru, de épphogycsak fel nem borítanak vagy ki nem kapják a kezemből a cuccot...

A nagyobb probléma, hogy egy teljes szocializációs szakasz kimaradt az életemből, nem voltak fiataléveim, huszonévesen úgy élek, mint egy nyugdíjas...

Nem tudok kapcsolatot teremteni a kortásaimmal, nincs beszédtémám, viszont mindig illedelmesen viselkedek másokkal, nem vágok pofákat senkire, nem teszek olyat, amiért annyira le kellene hogy nézzenek...

2016. máj. 8. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Sztem sokan, nemed/korod?

Miert nem alszol?

2016. máj. 8. 23:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül. Én is ilyen vagyok, vagy bár is hasonló.
2016. máj. 8. 23:48
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
ENnyire nem, de voltam én is hasonló, suliból kikeveredve sokat változtam, nem jó így élni, már ha ezt életnek lehet nevezni. Nálam is vannak még úgymond szövődményei amiért ilyen voltam, de rengeteget sportolok például, próbálom építeni az önbizalmam. Nincs néha olyan, hogy még ha valaki megpróbál téged kirángatni akor azt is vissza utasítod? Az ilyeneket ne hagyd ki...tudom nehéz, de le kell szarni mások véleményét.
2016. máj. 8. 23:54
 4/8 A kérdező kommentje:

3.válaszoló: nem utasítok vissza semmit, de pont a vonásaimból adódóan nagyon kevés az olyan alkalom, amikor hívnak valahová :/ egyedül is kiruccanok párszor, de az meg egyszerűen sz*r...

Azért szeretnék hasonló hajóban evezőkkel beszélgetni.

2016. máj. 9. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem a vonásaiddal van baj, hanem a kiállásoddal, valaki rád néz biztos egyből levágja, hogy kis magadnak való csendeske vagy aztán inkább nem erőlteti a dolgot. Ezért kéne sportolni, hogy ne ez süssön le rólad. Bűn ronda emberek, akiknek nagy a szájuk vagy csak szimplán szarnak mindenre és eltudják engedni magukat ugyan úgy lehet sok barátja, ahogy egy jó külsejűnek is. nekem is van olyan haverom, akiről sose hittem volna, hogy valaha csaja lesz és előbb lett, mint nekem szóval érted :D ez nem ezen múlik, persze hülyeség azt mondani, hogy nem számít, de ha amid van abból kihozod a maximumot akkor nincs gebasz.
2016. máj. 9. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Szinte olyan, mintha magam írtam volna, elég durva. :o

Mondjuk nekem mentségemre legyen mondva, én férfiként tényleg "alig létezek", mert borzasztó vékony és alacsony vagyok, így nem csoda ha nem vesznek tudomást rólam az emberek, hiszen nagyon sok általános iskolás lányka is magasabb nálam. És, igen, velem is előfordult már, hogy egy hozzám hasonló alkatú vén öregasszony szó szerint "belém állt" a buszmegállóban. Ha nem figyelek rá, akkor lehet még neki állt volna feljebb.

Nem tudom, hogy te milyen alkatú vagy, egyáltalán lány vagy-e?

A legrosszabb az egészben, hogy én semmit nem tehetek ellene. :(

2016. máj. 9. 16:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Szerintem nem testalkat/magasság kérdése, hogy átnéznek e valakin vagy sem, tényleg a kiállás vet sokat a latba. :/

Irigylem azokat, akik a nagy semmire is képesek verni a mellüket...pedig az egojukon kívül tényleg nincs más... :)

Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat is :)

2016. máj. 9. 17:32
 8/8 Ortilio válasza:
Befelé folyik / gyenge a csíd.
2017. nov. 2. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!