Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A láthatatlan ember kalandjai?
35 éves, mackós testalkatú pasas vagyok, már jó ideje egyedül. Egyre inkább azt veszem észre, hogy a hozzám hasonlóakkal egyetemben, a párkeresés terén láthatatlanok vagyunk. Próbálkoztam élőben, baráti körben, online, társkereső oldalakon, szabadidős tevékenység kapcsán - és nem csak, hogy nem jön össze senki, az esetek túlnyomó többségében egyszerűen ignorálják az embert. Az ilyen férfi nem férfi, az ilyen nő nem nő. Stabil, megalapozott kapcsolatot szeretnék, nem futó numerákat. Nem vagyok egy pöttöm alkat, de nem is székben elfolyó zsírpaca. Próbálkoztam nagyjából mindennel, amit tanácsoltak az évek során: új hobby, új munkahely, stílusváltás, sport, étkezési szokások, jelenleg is úszom és tanulok új szakmákat (az elmúlt 5 év alatt 3 sikeres, most tanulom a negyediket). Igaz, a diploma nem jött össze, de eljutottam anyagilag is arra a szintre, hogy stabil, önálló egzisztenciával rendelkezem. Tudom, hogy nem vagyok egy könnyű jellem, túl komolyan veszek dolgokat, túl sokat agyalok és ezer dolog jár állandóan a fejemben, de ez akkora bűn lenne, hogy ezzel már ki is zárjam magamat a megismerésre érdemes kategóriából? Mit kellene tenni, min kellene még mindig változtatni azon, hogy ne fussak bele állandóan ebbe a láthatatlan falba, aminek feleslegesen dörömbölök a túloldalán?
Azt mondják: add azt, aki vagy, akkor megtalálnak a hozzád hasonlóak. Akkor mégis, hol itt a hiba?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
#7 igyekszem én is így élni, csak amikor az ismerősök házasodnak, gyereket szülnek, másod-harmad-negyed állásokat vállalnak be, egy idő után nagyon magányossá és céltalanná válik számomra az egész. Persze, jó dolog eljárni mondjuk moziba, de jól esne utána valakivel kibeszélni, hogy mit gondolok róla.
#9 Amennyire tőlem telik, rendben tartom az arcomat, a többiről meg sajnos a szüleim, és a genetika tehet. Voltak azért kapcsolataim korábban, nem hiszem, hogy annyira bűn ronda lennék, hogy ne lehessen szeretni, de ahogy mondani szokás - ízlések és ficamok!
"Akkor mégis, hol itt a hiba?"
Akkora a korosztályos többlet h bőven van kiből válogatni. Minden csajra jut 20-30 pasi. Én 28 vok és átlag testalkatú értem sem ütik le egymást.
A legegyszerűbb lenne az h ezen továbblépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!