Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én tartom röhejesnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom röhejesnek, hogy manapság a csajozás olyan, mint egy többfordulós állásinterjú?

Figyelt kérdés
Alacsony, sovány nyikhaj pasiként alapból nincs esélyem a kezdetektől fogva, de ha belegondolok, hogy a csajok a tök átlagos férfias pasikat is úgy tesztelgetik és szinte egy komplett elemző szoftvernek alávetik, akkor arra gondolok, hogy igazából nincs is sok okom a sajnálkozásra, mert én legalább tudom, hogy a külsőm miatt nem hiába vagyok szűz, de sok pasi teljesen korrekt tulajdonságokkal (+180 magas, férfias alkatú, diplomás) sem feltétlenül sikeres a nőknél. Azt sem értettem sose, hogy mi értelme a folyamatos randizgatásnak, miközben még sokszor nemhogy szexre, de még csókig sem jutnak el a felek. Rengeteg csajt ismerek (köztük a nővérem), aki szinte havonta randizgatott különböző pasikkal úgy próbálgatta őket, mint ha az esküvői ruhát választaná ki (külsőre természetesen mindegyik a felső 25%-ba tartozik és diplomás jól kereső pasik). Oltári nevetségesnek tartom és már qrvára nem is érdekel, hogy szűz vagyok!

2017. júl. 25. 15:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

8-9: Hát pedig rohadtul így van. Nézegessétek meg a nőket egy társkeresőn, ha nem hiszitek!

Rengeteg adatlapon szerepel szó szerint a "kertitöpék kíméljenek" kifejezés, és itt a százhetvenakárhány magas srácokra is céloznak. Én áldom az eget, hogy 180-ra nőttem, mert úgy látszik, ez már kielégítő magasság egy mondjuk 165 magas csajnak (soknak még ez is kevés). A csajok közel fele külön meg is jegyezte ezt, hogy hát milyen jó, végre egy "magas" pasi, és az is nyilvánvaló, hogy ezek közül többen szóba sem álltak volna velem, ha "csak" 175 vagyok.

Ugyanilyen ostoba, felszínes szűrő a diploma is, ami szinte minden csajnál ott szerepel, aki elvégzett legalább egy büfészakot egy zugfőiskolán.

2017. júl. 25. 16:56
 12/18 anonim ***** válasza:
2017. júl. 25. 16:57
 13/18 anonim ***** válasza:
A nők annyira válogatósak, amennyire megtehetik, márpedig amennyi férfi nyomul folyamatosan minden egyes nőre, simán megtehetik, hogy havonta/hetente, de akár naponta randizzanak újabb és újabb férfiaval, ha ez a vágyuk. És mivel a férfiak sora soha sem ér véget, mindig számíthat rá, hogy lesz az eddigieknél is jobb jelölt.
2017. júl. 25. 16:57
 14/18 anonim ***** válasza:

Volt saját pénze, ahogy nekem is. Ráadásul azt nem tudtad megindokolni, hogy én miért ne fizethettem volna neki.

Aki meg csak suliban félig odafigyel órán, de minden másra tojik, az igenis lusta.

2017. júl. 25. 17:45
 15/18 anonim ***** válasza:
98%
Való igaz, hogy sajnos így működik manapság a partnerkeresés. Éppen ezért, én nem randizgatok senkivel, mert nem szeretnék talonbn lenni, ha nincs ló, akkor jó a szamár elven majd rám is jut 1 órája találkozó révén. Alátámasztom, mert én is 190 vagyok, férfias alkatú és diplomás, már ha csak ezt nézem, ami a leírásban is ott van és marhára nem könnyű eleve összehozni egy randit, mivel már a kinézetnél bukik sok esetben a dolog, ha facen rád néz és valamiért éppen nem jössz be neki. Legyen csak egy neki nem tetsző póló, gesztus, akármi a képeken. Ráadásul eddig általában engem szedtek fel a barátnőim, nem igazán szoktam udvarolni senkinek, mivel nem állok be a sorba 15. vészfütyinek.
2017. júl. 25. 18:21
 16/18 anonim ***** válasza:

Sajnos nem csak a "csajozás", a párkeresés úgy egészben. Más azért hisztizik, hogy "atya ég, mikor szexeltem már egy igazán jót", én meg azon, hogy "atya ég, mikor beszélgettem már egy igazán jót". Pedig a szex sem mostanában volt.:D

Engem az marhára zavar, hogy elveszik az ismerkedésből és a beszélgetésből a személyesség és az, hogy figyelek a másikra és gondolkodom rajta/vele. Egy húspiac lett az egész, ahol az emberek ugyanazokat a kérdéseket intézik egymás felé és mikor megválaszolták, vége az egésznek. Abszolút természetellenes, merev, fantáziátlan és érzésektől/megérzésektől mentes az egész randizós kommunikáció...

A külsőről nem tudok nyilatkozni, eddig velem nem volt gond annál, aki tetszett, meg én sem úgy tekintek egy férfire, hogy ha x centinél magasabb, csak akkor kell, vagy megfog, vagy nem. Ehhez meg kellene a belső is nyilván.

A másik baj, hogy mindenki azonnal akar mindent. Ez tényleg nem állásinterjú, fogalmam sincs, mit akarok tőle és hogy érzek iránta 1-2 randi után, mert ez nem alakul csak úgy ki bennem. Lehet, hogy vonz, de nem tudom még, hogy mennyire bízhatok benne és mennyire kötődhetek hozzá anélkül, hogy bántódásom esne a túl könnyen belelkesedés miatt... És sokan nem képesek élvezni az ismerkedést, hanem egyből csók, tegyükkifészbúkra, aludjvelem, egyélaszámból... Nevetséges és kényszeredett...

21L

2017. júl. 25. 18:32
 17/18 anonim ***** válasza:
A legnagyobb röhej az, hogy az egész interjúsdit rosszul csinálják! Mert oké, meg kell ismerni a másikat, meg minden, ezzel nincs baj, csakhogy a módszereikkel sorozatban fals eredmények jönnek ki, aztán meg néznek, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogy ők azt elképzelték :D
2017. júl. 25. 20:26
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Egyetértek Veled, Kérdező. Arról nem is szólva, hogy állásinterjún még tán sikered is lehet, és visszahozza a hasznát. A csajozás csak viszi az időt és a pénzt, és legjobb esetben kapsz egy 3 hónapig tartó kapcsolatot.
2017. júl. 25. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!