Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom röhejesnek, hogy manapság a csajozás olyan, mint egy többfordulós állásinterjú?
8-9: Hát pedig rohadtul így van. Nézegessétek meg a nőket egy társkeresőn, ha nem hiszitek!
Rengeteg adatlapon szerepel szó szerint a "kertitöpék kíméljenek" kifejezés, és itt a százhetvenakárhány magas srácokra is céloznak. Én áldom az eget, hogy 180-ra nőttem, mert úgy látszik, ez már kielégítő magasság egy mondjuk 165 magas csajnak (soknak még ez is kevés). A csajok közel fele külön meg is jegyezte ezt, hogy hát milyen jó, végre egy "magas" pasi, és az is nyilvánvaló, hogy ezek közül többen szóba sem álltak volna velem, ha "csak" 175 vagyok.
Ugyanilyen ostoba, felszínes szűrő a diploma is, ami szinte minden csajnál ott szerepel, aki elvégzett legalább egy büfészakot egy zugfőiskolán.
Volt saját pénze, ahogy nekem is. Ráadásul azt nem tudtad megindokolni, hogy én miért ne fizethettem volna neki.
Aki meg csak suliban félig odafigyel órán, de minden másra tojik, az igenis lusta.
Sajnos nem csak a "csajozás", a párkeresés úgy egészben. Más azért hisztizik, hogy "atya ég, mikor szexeltem már egy igazán jót", én meg azon, hogy "atya ég, mikor beszélgettem már egy igazán jót". Pedig a szex sem mostanában volt.:D
Engem az marhára zavar, hogy elveszik az ismerkedésből és a beszélgetésből a személyesség és az, hogy figyelek a másikra és gondolkodom rajta/vele. Egy húspiac lett az egész, ahol az emberek ugyanazokat a kérdéseket intézik egymás felé és mikor megválaszolták, vége az egésznek. Abszolút természetellenes, merev, fantáziátlan és érzésektől/megérzésektől mentes az egész randizós kommunikáció...
A külsőről nem tudok nyilatkozni, eddig velem nem volt gond annál, aki tetszett, meg én sem úgy tekintek egy férfire, hogy ha x centinél magasabb, csak akkor kell, vagy megfog, vagy nem. Ehhez meg kellene a belső is nyilván.
A másik baj, hogy mindenki azonnal akar mindent. Ez tényleg nem állásinterjú, fogalmam sincs, mit akarok tőle és hogy érzek iránta 1-2 randi után, mert ez nem alakul csak úgy ki bennem. Lehet, hogy vonz, de nem tudom még, hogy mennyire bízhatok benne és mennyire kötődhetek hozzá anélkül, hogy bántódásom esne a túl könnyen belelkesedés miatt... És sokan nem képesek élvezni az ismerkedést, hanem egyből csók, tegyükkifészbúkra, aludjvelem, egyélaszámból... Nevetséges és kényszeredett...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!