Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt csóró,25 év feletti férfiak, akiknek ezért nem megy a csajozás? Mennyit kerestek, hogy ez elviselhetetlen minden nő számára?
Figyelt kérdés
2017. júl. 22. 13:56
1/20 anonim válasza:
Tőlem még soha nem kérdezte meg senki, hogy mennyi pénzt keresek. Bár az is igaz, hogy nem is jutottam el semeddig a nőkkel. Lehet én már a külső + kisugárzás résznél elbukom, és úgymond el sem jutok abba a fázisba, hogy méltassanak megkérdezni mennyit keresek.
2/20 anonim válasza:
30 éves vagyok, anyámmal lakok, alkalmi munkából élek.
de mindig van/volt csajom, és nem a legalja.
3/20 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Nekem meg akkor van kampec, ha kimondom mit dolgozok (pedig diplomás vagyok) és mennyi a bérem. Utána elveszítik a kevés érdeklődést is. Hiába van itt
2017. júl. 22. 14:07
4/20 anonim válasza:
Diplomával, 25 év felett miért vállalsz el sz*rért-húgyért munkát?
5/20 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinek műszaki, mérnöki,gyógyszerészeti, közgazdász diplomája van.
2017. júl. 22. 14:16
6/20 anonim válasza:
500 felett keresek, és nincs senkim. Elhiszed, hogy nem ezen múlik?
7/20 A kérdező kommentje:
Én fele ennyinek is örülnék. De ha 500 felett keresel és nincs senkid, akkor valami nagy gond lehet ott. Már bocsi. Már ha kezdeményezel, ha nem, akkor nem szóltaM.
2017. júl. 22. 15:12
8/20 anonim válasza:
ku_rv@sokat dolgozok a fizum 250 körül van, nincs nőm pedig nincs anyagi gondom de időm se h elverjem a pénzt :D
9/20 A legrosszabb válasza:
180-190 körül keresek, jelentős részét elviszi az albi, amit egyedül bérlek, a rezsi, a kaja és egyéb nem kívánatos költségek, úgymint ékszíjtárcsa a kocsiba, felnijavítás a kerékpárra stb. Havonta megmarad egy jó 20-30 ezer forint, amit meg tudok spórolni. A nők meg egyszerűen nem érdekelnek a gyökér elvarásaikkal, tojok rá, miket várnak el, egyikőjükre se vágyakozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!