Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy én nem akarok lesüllyedni a verdával csajozás szintjére?
Majdnem minden pasi attól érzi magát férfinak, mert van verdája. Különösen a hülye prolik, de már ezt látom az egyetemet végzettek körében is. Amint szakít a kanjával egy valahogy kinéző csaj, egyből mindenki a verdájával próbál neki keménykedni, mert hurcolja össze vissza, és ettől érzi magát férfinek. De én hányok ettől. Undorítónak tartom ezt az udvarlási formát és tényleg egyáltalán nem akarok lesüllyedni erre a szintre.
Mennyire hátrány ez, hogy én normálisan akarok ismerkedni nem a szaros verdával? Unalmasnak és sablonosnak tartom az egészet, nem érdekelnek az autók és rohadtul nem akarok lesüllyedni ezeknek az embereknek az értelmi szintjére?
Én mindig is adtam arra, hogy milyen kocsival járok.
Sszerintem egy autó tükrözi a tulajdonosa jellemét is.
nekem egy nagyon komoly kocsim van, BMW 7es sorozat.Már középiskolában is volt kocsim, meg az egyetemi éveim alatt.
Valahogy természetesnek vettem, részem volt.
Igaz, csajozásban ha véleményt kell írnom, mindig is jó nőim voltak.
Az átlagos hétköznapi nőket is megnézem, de szeretem ha egy nő feltűnő, izgató, szexi, márruhában is.
Meg tud jelenni ahova megy, ha strandra megyek vele, akkor meg érezzem, hogy nekem van a legjobb nőm.Az egyetem alatt is mindig a jobb nőkre hajtottam, vagy ők rám, mert ez kölcsönös volt.
Szóval igen, az autót is megnézik, és ad egyfajta komolyságot, ha megjelensz valahol.
Szórakozóhelyeken is szoktam ismerkedni, általában a parkolóban a bejárathoz közel állok meg, ahova a prémium vendégek parkolnak.Pár helyen jól ismernek a kidobók, viszek neki egy redbullt, még a kocsira is ránéznek, hogy nehogy egy részeg fiatal nekidőljön, vagy meg nyomja.Ha netes társkeresőn ismerkedem, ott is ott van a kocsi a háttérben, mert az életem része, hozzám tartozik.
Sok lány szokott írni, de a leveleik alapján tudok szeketálni, hogy kivel talizzak, ki hajt inkább a pénzra, és ki az inkább romantikus, és az igaz szerelmet keresi.
Nem rossz gondolat, tényleg nem erre való a kocsi, meg egyáltalán, de mintha valami fóbiád, vagy komplexusod lenne az egésztől, vagy nem is tudom mi ennek a megnevezése.
Nyilván van olyan munkahely, meg életforma amihez kell kocsi, de ennyi, ha én megyek valahova a párom se teszem fel a buszra, hogy otthon majd találkozunk.
Rászoktatni viszont nem érdemes főleg az ismerkedés időszakában, mert ami érdekes egy darabig az később nyűg lesz, hogy hordozni kell.
Akkor már inkább autó mint egy vacak motor, ahol igen nagy a halálozási/bénulási arány, mert addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik.
Nem arról van szó, van jogosítványom és örökölt autóm, de magától az egész feelingjétől undorodok, hogy egy férfi = verdája van. A diákok és a nyuggerek járnak tömegközlekedéssel, a kisgyerekek biciklivel de egy igazi férfi az verdával jár és viszi ide meg oda a nőjét. Ettől az egész felfogástól undorodok.
Nem kényszerít senki arra, hogy foglalkozz ezzel, nem? Miért mozgat ez meg ennyire érzelmileg? Megszóltak érte? Randiztál valakivel, aki kritizálta az autód?
Sok olyan dolog van az életben, amivel nem értünk egyet, de nem mindegyik mozgat meg ennyire, nem? Mert nem adunk bele érzelmeket. Energiát fogyaszt a dühöngés, biztosan nem ok nélkül reagálsz így.
:)
"verdával csajozás" -- F@sszal csajozás. Kiteszed a bárpultra? ( a kulcsot )
"Majdnem minden pasi attól érzi magát férfinak, mert van verdája." Gyanítom neked nincs és ez kissé fusztrál. - Ha f@arkad nem lenne, már nem is tudnál fusztráltabb lenni.
" Különösen a hülye prolik" Mit jelent a proli? Aki dolgozik? Esetleg fizikai munkát? Ő miért is hülye?
"a verdájával próbál neki keménykedni, mert hurcolja össze vissza" Szavazz a szocikra. Ők beígérték a vagyonadót. Akkor majd te hurcolhatod a kerékpárodon. ( Már ha van )
"hányok ettől" - Én + röhögök rajtad.
"nem akarok lesüllyedni erre a szintre" -- Mert új C csillagot tolhatnál magad előtt, de mégis vonattal mentek a barátnőddel a Balatonra?
"én normálisan akarok ismerkedni" -- Gyanítom ez nem fog sikerülni.
Lol aki szerint a kocsi ad komolyságot egy embernek :D
Tény és való, hogy rengeteg nőben kelt az autó olyan benyomást, hogy "hú, akkor ez egy komoly férfi", de ez kevésbé nem is érdekelhetne. Ha szükségem lenne rá, olyan autót vehetnék, amilyet akarok (nyilván nem a Lamborghini kategóriában, de azért a normál kocsik között igen), nem fogok csak azért pénzt kiadni rá, meg fenntartani, hogy bizonyos nők szemében ettől több legyek. Jobb is, ha az ilyen nők alapból kikerülnek a képből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!