Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj az, hogy én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy én nem akarok lesüllyedni a verdával csajozás szintjére?

Figyelt kérdés

Majdnem minden pasi attól érzi magát férfinak, mert van verdája. Különösen a hülye prolik, de már ezt látom az egyetemet végzettek körében is. Amint szakít a kanjával egy valahogy kinéző csaj, egyből mindenki a verdájával próbál neki keménykedni, mert hurcolja össze vissza, és ettől érzi magát férfinek. De én hányok ettől. Undorítónak tartom ezt az udvarlási formát és tényleg egyáltalán nem akarok lesüllyedni erre a szintre.

Mennyire hátrány ez, hogy én normálisan akarok ismerkedni nem a szaros verdával? Unalmasnak és sablonosnak tartom az egészet, nem érdekelnek az autók és rohadtul nem akarok lesüllyedni ezeknek az embereknek az értelmi szintjére?

2017. júl. 19. 16:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ott követed el a hibát, hogy bármivel is jobb embernek hiszed magad valakinél, akit nem is ismersz, és annyit tudsz róla, hogy autója van. És ettől leszel igazán visszataszító. Nem kötelező az autó, de csak azért nem venni, hogy többnek mutatkozz ettől, a világ legkicsibb dolga. Annyira sznob, hogy szavak nincsenek rá.
2017. júl. 19. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!