Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt csóró,25 év feletti férfiak, akiknek ezért nem megy a csajozás? Mennyit kerestek, hogy ez elviselhetetlen minden nő számára?
Vannak igen, Kérdező. Átlagbért keresek. Ez van, ezt kell szeretni, nem én tehetek róla, hogy a kúrmány és a hatalmi elit élhetetlenné tette az országot, és menekül mindenki Németbe, hogy egyáltalán kajára teljen neki.
"Azt fogd már fel kérdező, hogy a párkapcsolat nem úgy működik, hogy van pénzed, akkor van nőd"
Ezt Andy Vajnának is magyarázd meg pls.
13: az isten verjen már meg, hány Vajna van ebben az országban? 10? Mindenhol a világon megvan az a pár milliárdos, aki a pénzével csajozik. De ugye nem hiszed, ha nem lenne az a 19 milliárdos, akkor rögtön jutna neked is nő...
Nem azért vagy egyedül, mert sikerült egy Vajnát meg egy kedves Ferit előkapni példának.
#15, kevés van, ez igaz, de a nőket ez nem érdekli, ilyenkor hajlandóak osztozkodni az aktuális pasikán.
És különben is, a fő felvetés itt az volt, hogy lehet-e pénzzel nőzni. Igen, lehet. Quod erat demonstrandum.
A diplomázás miatt kénytelen voltam otthagyni a munkám nem ment egyszerre a 2. (Suliba is járjak nappalin meg heti 40 óra meló.) Amióta végeztem pedig nincs új.
0 FT-s "jövedelemmel" pedig én is tudom a választ.
De szerencsére nem vok kapcsfüggő. Szal ez a része pont nem izgat a dolognak.
28 F
Vannak igen
az mindegy, mennyit keresek, úgyse a szám a lényeg, hanem hogy NEM ELEGET (szerintük)
ez az önbizalom, kisugárzás meg egy óriási baromság, gondolom nőklapja caféról vagy cotcotról terjedt el
a #11 válaszadó meg baromságokat beszélt, akinek van pénze, annak mindene van, így csaja is
mert manapság már a nők is megvehetőek, ha elég dellád van hozzá
undorító hányinger világot élünk!
Keveset keresek, és ez nem is jön be a nőknek
Ha félmillával többet keresnék, már a sokadik barátnőjelölt próbálkozna nálam
Így viszont hogy keveset keresek, valamiért nem vagyok olyan vonzó
Ebből is látszik, milyen anyagias a nők döntő többsége, ha nincs elég pénzed, levegőnek néznek
#2 akkor bizonyára nagyon jó a külsőd, úgy könnyű barátnőt találni ha jól nézel ki hozzá, szóval ez nem érv
#4 kishaver, mert gyakran NINCS más
Csomó település van ahol közmunkát se kap mindenki
#6 azért nincs senkid, mert nem is akarod hogy legyen
Ha akarnád, a pénzeddel már rég befűzhettél volna csajt
Nyugodjál meg, a pénzeden múlik, mikor lesz barátnőd, az semmit nem bizonyít hogy te nem keresel, ezért nincs neked
#11 márpedig így működik, ha pénzed van, nőd is van
Ha nincs pénzed, nem lesz nőd se
A mai nők ennyire anyagiasak
Milyen érdekes, gazdag szingliket miért nem látni sehol???
#15 én elhiszem, hogy ha lenne 19 miliárdom, akkor lenne nőm is
Hogy miért? Mert ez az igazság
Akkor is, ha nem bírja a gyomrod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!