Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt csóró,25 év feletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt csóró,25 év feletti férfiak, akiknek ezért nem megy a csajozás? Mennyit kerestek, hogy ez elviselhetetlen minden nő számára?

Figyelt kérdés
2017. júl. 22. 13:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azt fogd már fel kérdező, hogy a párkapcsolat nem úgy működik, hogy van pénzed, akkor van nőd (már a prostikat leszámítva). Nem, nincs semmi gond velem, egyszerűen a te hitvilágoddal szemben én pontosan tudom, hogy nem a pénz tesz hirtelen valakivé, ha lenne pénzed sem lennél előrébb
2017. júl. 22. 15:17
 12/20 anonim ***** válasza:
31 vagyok volt pénzem még egyszer csak megindult a lábam alatt a lavina. Egy lány anyagilag kicsit meglökött a lejtőn (tudom ,tudom hagytam magam) miatta rossz útra léptem,ide jött a szeretőjével nagyképűsködni én meg hagytam magam provokálni... ebből az ügyből kijöttem, vettem egy autót volt rajta még fél millió hitel (simán fizettem volna de...) összetörtem gondatlanul két ügyért egybe kapok büntetést jogsi bevonás 1évre (hivatásos sofőr vagyok) 400e+ügyvéd+utóképzés 200e (0,5 év jogsi bevonás fölött kötelező). Mindeggy mennyit keresek (kerestem) de autóm nincs de fizetem, az előbb felsoroltakat fizetem. És ha hiszitek ha nem drágább tömeg közlekedni,mint autóval jártam volna ! Keresek 120-150e közt ebből 70 elmegy a hülyeségemre....Házam is lenne már ha nem töröm össze a kocsit!
2017. júl. 22. 15:27
 13/20 anonim ***** válasza:
48%

Vannak igen, Kérdező. Átlagbért keresek. Ez van, ezt kell szeretni, nem én tehetek róla, hogy a kúrmány és a hatalmi elit élhetetlenné tette az országot, és menekül mindenki Németbe, hogy egyáltalán kajára teljen neki.

"Azt fogd már fel kérdező, hogy a párkapcsolat nem úgy működik, hogy van pénzed, akkor van nőd"

Ezt Andy Vajnának is magyarázd meg pls.

2017. júl. 22. 15:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Van 80ezer passzív jövedelmem meg vàlallkozok. Abból jön 40-200ezer. Sokmindentől függ. Érettségi+szakmàm van ha ez szàmit. Jogsim nincs, autóm az van.Hazikóm meg rà van építve apum hàzàra. Nők? Lànyok vannak kortól függetlenül.
2017. júl. 22. 15:48
 15/20 anonim ***** válasza:
62%

13: az isten verjen már meg, hány Vajna van ebben az országban? 10? Mindenhol a világon megvan az a pár milliárdos, aki a pénzével csajozik. De ugye nem hiszed, ha nem lenne az a 19 milliárdos, akkor rögtön jutna neked is nő...

Nem azért vagy egyedül, mert sikerült egy Vajnát meg egy kedves Ferit előkapni példának.

2017. júl. 22. 15:49
 16/20 A kérdező kommentje:
Nos én, vidéken élek. Nettó 160 jövedelem havonta, meg év végén még 70 plusz csak-csak összejön. Diplomásként. 32 F. Van 6.5 éves egész jó kis J-s Astrám. Kifizettem érte majdnem 3 milliót. Egyszer már összetörtem, vagyis nekem jöttek mindkét féli hibája benne volt. 250 volt, annak a felét álltam. Nekem albérlet 60, 20 a kaja. Utazás, benzin megint 20. Szerencsére másra nem kell költenem, ruhákat 2 éve vetem annyit, hogy 5 évig elég. Van 150 ezres tv-m, meg 150 ezres laptopom. 30 ezres porszívóm, stb. Tehát csak-csak összespóroltam ennyit. Az más kérdés, hogy minden 2. ember ettől rosszabbul áll ma itthon, ahogy hallom (1/3 -a a lakosságnak nagyon szegény és éhezik), de mégis csórónak tartom magam.
2017. júl. 22. 16:01
 17/20 anonim ***** válasza:
48%

#15, kevés van, ez igaz, de a nőket ez nem érdekli, ilyenkor hajlandóak osztozkodni az aktuális pasikán.

És különben is, a fő felvetés itt az volt, hogy lehet-e pénzzel nőzni. Igen, lehet. Quod erat demonstrandum.

2017. júl. 22. 16:03
 18/20 anonim ***** válasza:

A diplomázás miatt kénytelen voltam otthagyni a munkám nem ment egyszerre a 2. (Suliba is járjak nappalin meg heti 40 óra meló.) Amióta végeztem pedig nincs új.

0 FT-s "jövedelemmel" pedig én is tudom a választ.

De szerencsére nem vok kapcsfüggő. Szal ez a része pont nem izgat a dolognak.

28 F

2017. júl. 22. 21:23
 19/20 anonim ***** válasza:

Vannak igen

az mindegy, mennyit keresek, úgyse a szám a lényeg, hanem hogy NEM ELEGET (szerintük)

ez az önbizalom, kisugárzás meg egy óriási baromság, gondolom nőklapja caféról vagy cotcotról terjedt el

a #11 válaszadó meg baromságokat beszélt, akinek van pénze, annak mindene van, így csaja is

mert manapság már a nők is megvehetőek, ha elég dellád van hozzá

undorító hányinger világot élünk!

2018. szept. 2. 02:17
 20/20 anonim ***** válasza:

Keveset keresek, és ez nem is jön be a nőknek

Ha félmillával többet keresnék, már a sokadik barátnőjelölt próbálkozna nálam

Így viszont hogy keveset keresek, valamiért nem vagyok olyan vonzó

Ebből is látszik, milyen anyagias a nők döntő többsége, ha nincs elég pénzed, levegőnek néznek

#2 akkor bizonyára nagyon jó a külsőd, úgy könnyű barátnőt találni ha jól nézel ki hozzá, szóval ez nem érv

#4 kishaver, mert gyakran NINCS más

Csomó település van ahol közmunkát se kap mindenki

#6 azért nincs senkid, mert nem is akarod hogy legyen

Ha akarnád, a pénzeddel már rég befűzhettél volna csajt

Nyugodjál meg, a pénzeden múlik, mikor lesz barátnőd, az semmit nem bizonyít hogy te nem keresel, ezért nincs neked

#11 márpedig így működik, ha pénzed van, nőd is van

Ha nincs pénzed, nem lesz nőd se

A mai nők ennyire anyagiasak

Milyen érdekes, gazdag szingliket miért nem látni sehol???

#15 én elhiszem, hogy ha lenne 19 miliárdom, akkor lenne nőm is

Hogy miért? Mert ez az igazság

Akkor is, ha nem bírja a gyomrod

2019. okt. 1. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!