Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknál a pasi kiválasztása olyan mint egy állásinterjú?
nem :DD
ha 2 pasi ugyanannyira tetszik, akkor az lesz a nyerő, aki hasonlóbban gondolkozik a világról mint én. amelyikkel jobban össze tudom egyeztetni a jövőképemel.
Egyébként a gitáros pasiktól kiráz a hideg, volt pár 1-2 hetes "kapcsolatom" ilyen önjelölt rock/metal zenészekkel, nekik az volt a randi, hogy végig kellett ásítoznom a próbáikat a 4-5 kanszagú haverjuk társaságában és mindennek lehetett azt nevezni ami ott ment, csak zenének nem. :D
Szóval, ha nem tizenéve zenél klasszikust egy filharmonikus zenekarban, akkor inkább ne engem keressen a gitáros.
Az élsport/kondi meg azért rossz, mert akkor soha nincs rád ideje és én pl. imádok sütni, állandóan meg lennék sértődve, hogy nem eszik a pudingos-habos csodáimból.
Nem, nem kell extra, legyen egy átlagos, szerethető srác - mint a mostani párom. :)
Istenem :DDD
Nem, ez teljes félreértés, szerintem az a lány aki ilyen alapján dönt, az nemhogy kettő, de egy fiúnak sem kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!