Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők számára egy pasi, , helyessége" kizárólag a pasi arcára vonatkozik?
Figyelt kérdés
Mert soha nem hallottam volna még olyat nőtől , felszínesség vagy sem, hogy más testrészére, jellemére, kisugárzására stb használták volna azt a szót. Mintha mindig megragadnának az arcnál.2014. febr. 4. 18:23
1/9 anonim válasza:
A helyes=jóképű az arcra vonatkozik. De ez közel sem elég a nőknek, magasnak, széles vállúnak, magabiztosnak stb-nek is kell lenni.
2/9 anonim válasza:
Miért mi más lenne az te észkombájn?
a lába? a hasa? a viselkedése?
igen csak az arcára a fejére vonatkozik.
de amúgy ezt utálom ezt a szót ez a fiatalokra jellemző jajj olyan kis helyes..ilyen justine biber féleségek.
3/9 anonim válasza:
Én farokra is szoktam olyat mondani, hogy milyen helyes. :D
4/9 A kérdező kommentje:
csak mert nekem ezt soha egyetlen lány sem mondta ezt a szót. Pedig szeretném, ha mondanák, de mintha nehezükre esne.
2014. febr. 4. 18:27
5/9 anonim válasza:
Azért nem mondta neked még senki, mert talán nem vagy helyes
6/9 anonim válasza:
Szóval azt szeretnéd, hogy hazudjanak neked?
7/9 anonim válasza:
helyest az arcra mondják, vagy ha úgy összességében tetszik
de a lányok is ki szoktak emelni mást is
pl. sportos, jó a feneke, jó a kisugárzása, kedves, szimpatikus, jófej, vicces, okos, bármi :)
8/9 A kérdező kommentje:
max annyit kaptam, hogy jófej vagy meg túl jó vagy nekem.
2014. febr. 4. 18:39
9/9 anonim válasza:
a legjobb ha azt mondják majd h jóképű vagy!
mert azt már egy értelmesebb nő fogja mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!