Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik nem úgy fogják fel az ismerkedést, mint egy állásinterjú és elfogadják az olyan hibákat, mint hogy nem volt még semmilyen kapcsolatom?
- szived joga utalni ezeket a lanyokat
- azert valogat, mert megteheti, hogy valogat.
- ahogy latom a magyarazkodas es a kifogasok gyartasa nagyon megy.
- hagyd abba picsogasz
picit èretlennek tűnsz nekem, Kérdező. valószínű, hogy te is tudsz jópár rossz tulajdonságodról, és amikor ezek felszínre kerülnek a randin, úgy èrzed ez igazságtalan, és "interjúztat" téged a lány...emiatt picit torz a képed az egészről. nem a nőknek kell kollektívan elgondolkozni (ahogy te fogalnaztál, hogy gondolkozzanak el a kedves nők...) hanem neked kellene tisztába tenned magaddal, hogy vannak olyan dolgok amik úgyis kiderülnek rólad és nem feltétlenül pozitívak, de emiatt nem a nőket kell hibáztatnod.
nem tudom, hogyan viselkedsz a randin, de ha ilyen mást hibáztató módon adod elő magad, nem csoda, hogy nem kérnek belőled. a világ fogadd el, hogy úgy működik, hogy ha nem kellesz valakinek, amiatt nem ő a hibás.
Nemrég randizgattam egy palival egy hónapon keresztül. A vége szakítás lett, mert annyira nem gondolta volna komolyan, mint ahogy én. Én azt gondoltam, mivel elmúlt már 36, ezért komolyan gondolja az összeköltözést, gyerekvállalást és miegyebeket, mégpedig gyorsan, mivel sem én, sem ő nem leszünk fiatalok, ráadásul meg is mondta többször is, hogy azért keresett idősebb nőt és nem huszonévest, mert lehet vele komolyabban tervezni.
Ha jobban megkapargattam volna a dolgot, akkor már első randin elvágtam volna a szálat közöttünk, mert kiderült, hogy még soha, senkivel nem bútorozott össze, és esze ágában sincs még 2-3 évig, a gyerek téma meg... Utólag jöttem rá, hogy nem véletlen, hanem tudatosan voltak neki jó távolról barátnői, mert ez így nagyon kényelmes volt számára. Tisztes távolságban voltak, minimum 2-3 órányira, és ez így neki jó volt, élhette vígan a legényéletet.
Jobban jártam volna, ha az első randin megkérdezem, hogy "és mégis hogyan képzeli el az elkövetkezendő éveket a gyakorlatban?" és megspóroltam volna egy csomó fejfájást és veszekedést magamnak (és neki). Hogyan képzeli, hogy a közöttünk lévő 3 órányi buszutat gyakorlatban lerövidíti, mennyi idő kéne neki az összeköltözésig, mikorra tervez gyereket, hogyan képzeli el a jövőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!