Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok, ha a barátotok/párotok nem nagyon támogat, bíztat titeket? Pl: vizsgakor, állásinterjún
Az én barátom mindig elintézi annyival, hogy Úgyis sikerülni fog. Semmi több. Ez nagyon hiányos. És utána nem érti miért vagyok morcos e miatt, mert szerinte ennyi elég.
Miközben én elég nagy támogatója vagyok mindig
Hat ebbol en nem azt szurnem le, hogy nem biztat. Nem hazudik, nem egy coach.
Az en parom rettenetes ilyenben, az rosszul eshetne. Csak en ismerem, es minden masban nem ilyen, ezert nem foglalkozom vele.
Szerintem tulzott elvarasaid vannak. Megis, mit mondhatna?
Nem mindenki olyan típusú ember, hogy lelkizik, szorong rajta és hogy sokszor, nagyon sokszor elmondja: "ne izgulj" "sikerülni fog" "nyugodj meg" "tudni fogod" "sokat tanultál" "ha nem fog sikerülni akkor sincs semmi baj".
Én is olyan voltam hogy anno "környezettől ilyen megnyugtatásokat vártam" stb, nem mindenki nyugtat meg így, ez nem jelent semmit, nem vonnék le belőle messzemenő következtetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!