Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolnátok, ha a barátoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok, ha a barátotok/párotok nem nagyon támogat, bíztat titeket? Pl: vizsgakor, állásinterjún

Figyelt kérdés

Az én barátom mindig elintézi annyival, hogy Úgyis sikerülni fog. Semmi több. Ez nagyon hiányos. És utána nem érti miért vagyok morcos e miatt, mert szerinte ennyi elég.

Miközben én elég nagy támogatója vagyok mindig

2020. nov. 6. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Én annyit mondanék, hogy vagy sikerülni fog vagy nem.
2020. nov. 6. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Én ezt mondanám, hogy: ne izgulj, nyugi, sikerülni fog!
2020. nov. 6. 18:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a kérdés, hogy ez nem bosszantó, ha nem támogat? Azért az, hogy jó lesz nem nevezhető támogatásnak
2020. nov. 6. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is ennyi elég, engem zavarna, ha nekiállna ennél jobban rápörögni, biztatni, nyugtatni meg mittudomén. Nem szeretem, amikor óvodásként kezelnek.
2020. nov. 6. 18:16
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Hat ebbol en nem azt szurnem le, hogy nem biztat. Nem hazudik, nem egy coach.

Az en parom rettenetes ilyenben, az rosszul eshetne. Csak en ismerem, es minden masban nem ilyen, ezert nem foglalkozom vele.

Szerintem tulzott elvarasaid vannak. Megis, mit mondhatna?

2020. nov. 6. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert mi szerinted a támogatás??? Hát annyira bizik benned, hogy előre boritékolja a sikert!!
2020. nov. 6. 19:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán szoktam panaszkodni, mikor már teljesen felgyűlik, csak akkor. Ilyenkor kiadom magamból az egyetem okozta gondokat, vizsga előtt vagy után az aggodalmaimat, beszélek vagy írok egy regényt és csak azt kapom rá, hogy minden rendben lesz. Néha úgy jön le, mintha nem is érdekelné
2020. nov. 6. 19:42
 8/8 anonim ***** válasza:
52%

Nem mindenki olyan típusú ember, hogy lelkizik, szorong rajta és hogy sokszor, nagyon sokszor elmondja: "ne izgulj" "sikerülni fog" "nyugodj meg" "tudni fogod" "sokat tanultál" "ha nem fog sikerülni akkor sincs semmi baj".

Én is olyan voltam hogy anno "környezettől ilyen megnyugtatásokat vártam" stb, nem mindenki nyugtat meg így, ez nem jelent semmit, nem vonnék le belőle messzemenő következtetéseket.

2020. nov. 7. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!