Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megemlítenétek hogy..?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megemlítenétek hogy..?

Figyelt kérdés

Van gyereketek, ha olyan mintha nem is lenne..?

Nem tartjátok vele a kapcsolatot/nem nevelitek /nem is költözne soha hozzátok az új párral/nem várnátok el hogy alkalmazkodjon a másik nem”

szerepéhez...

és ki mit szólna ilyen randi partnerhez?..

Akár férfi, akár nő az illető.

2021. aug. 4. 11:19
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

De hogyne befolyásolná már? :D Oke, fizikailag nincs ott, de az életed része, a GYERMEKED, a lényed. Nem egy kitéphető lap a füzetből.

Ezt hogy képzeled?

"Van egy gyermekem, de nem él velem, nem találkozunk, ne is vedd figyelembe."

"Ja, akkor ok".

Ne vicceljünk már.

2021. aug. 4. 11:52
 22/39 A kérdező kommentje:
21# én ezt aláírom.. de ha tényleg olyan mintha nem is lenne, akkor ezt hogyan máshogy lehet elmagyarázni?
2021. aug. 4. 11:54
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de nem érdekelnének a kifogásaid. A tanulás, a karrier, a családnak nem tetszett, stb-stb. Ja, a szegény anyukát meg ott tudtad hagyni, az ő élete van nyilván elcseszve egyedül, mert te fogtad magad és leléptél. Éled az életed, küldöd a pénzt és azt hiszed, ezzel minden el van intézve. Neki meg nincs egy nyugodt estéje, hétvégéje, tanulmányai, karrierje jó időre kuka, pasizási esélyei jó eséllyel csökkentek hatalmasat. Te meg vígan élsz mint Marci hevesen és még úgy is gondolod, hogy ez így van rendjén. Undorító vagy, szóba nem állnék veled. B@szni tudtál, de a gyerekeddel foglalkozni már nem tudsz, akkora énközpontú egoista féreg vagy. Kitörölheted a segged az eddig felépített karriereddel, ha emberileg 0 vagy. Márpedig a szememben az vagy.
2021. aug. 4. 11:58
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem befolyásolja mindenféle szempontból a kapcsolatot!

Egyrészt, nekem nem kell olyan férfi, aki képtelen felelősséget vállalni. Mert hiába fogod rá, hogy de ellátod pénzzel, annak a gyereknek a szülőjére van szüksége, nem a rohadt pénzedre.

Másrészt, ha a randipartnered komoly kapcsolatban gondolkodik, házasságot szeretne, ott már csak a vagyonközösség, a közös pénzügyek szempontjából sem mindegy, hogy neked hova úszik a pénzed. Vagy örökre titkolni terveznéd a fizetésedtől kezdve mindent? Vagy házasság előtt szembesítenéd vele? Ha meg gyereket is akarna, ott már öröklési és egyéb dolgok is szóba kerülnek. Arról nem is beszélve, hogy ha netalán az anyuka/apuka meghalna, lerokkanna, tudom is én (ne történjen ilyen, de az ördög soha nem alszik), akkor inkább árvaházba dugnád a gyereket, nehogy megtudja az új nő? Vagy rásóznád a szülőkre, hogy neveljék?

Persze, ha csak laza valamit akarsz, nem komoly kapcsolatot, nyilván nem kell elmondanod, de egyébként kutya kötelességed ilyen dolgokat közölni, hogy a randipartnered mindent mérlegelni tudjon.

2021. aug. 4. 11:59
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Arra nincs nálam mentség, hogy valaki szik a gyermekére!
2021. aug. 4. 12:02
 26/39 anonim ***** válasza:
93%
Thát te vagy az apja vagy anyja a gyereknek... és le se sz..d ?
2021. aug. 4. 12:03
 27/39 A kérdező kommentje:

23# - 24# direkt nem írtam nemet. De mi van akkor ha én lennék az anyuka?

És 23# az nem opció ha nagyszülők nevelik/volt pár mivel ő az idősebb a fiatal meg tapossa tovább az útját?

24# nincs megbeszélve ki mit szeretne.. jobbnak látom később megemlíteni ha ennyien írjátok hogy fontos..

ha nem alakul ki komoly kapcsolat felesleges mindent tudnia rólam.

2021. aug. 4. 12:05
 28/39 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem alakul ki komoly kapcsolat.... mármint csak dugtok? :D Akkor valóban érdektelen hogy van e gyereked, ellenben ha úgy érted, hogy randiztok de nem haladna előre.... arra azt tudom mondani... és ha igen? akkor az első adandó alkalommal le fog lépni nagy vaószínűséggel , ha nem is a gyerek miatt, akkor azért mert eddig hazudtál neki.
2021. aug. 4. 12:11
 29/39 A kérdező kommentje:

28# ez is egy opció de nem úgy indul az ember randizni hogy “vele fogom leélni az életemet” hanem majd kialakul.. vagy nem...

ha elhagy akkor elhagy.

Lesz olyan aki nem fog..

2021. aug. 4. 12:14
 30/39 A kérdező kommentje:

Nem vitaszításnak írtam ki a kérdést!

Csak érdekeltek a vélemények/tanácsok, ezúton is köszönöm az eddigi kommenteket.

De nem fogok letenni az álmaimról attól függetlenül, hogy lett egy gyerekem. Az hogy ezek összeférhetetlenek igen nagy veszteség számomra.

2021. aug. 4. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!