Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 2. hónapfordulót már megemlíte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2. hónapfordulót már megemlítenétek egymás között? Esetleg meg is ünneplitek?

Figyelt kérdés

Már másfél hónapja voltunk együtt mikor realizáltam hogy hogy elment az idő :) És akkor megírtam neki is, azt mondta hogy jól eltelt és hogy nagyon jó volt.

Nem akarom azzal elijeszteni hogy már az ilyen kevés időt is megünnepelném, de érdekelne hogy kb. hányadik hónaptól lehet hónapfordulózni?

Illetve szerintetek gondot jelent hogy nem tudja hogy mikor is jöttünk össze? Azt beszéltük meg hogy az első csók lesz a mi dátumunk, de szerintem nem tudja hogy mikor volt :D

Nálatok hogy alakult ez ki?

2015. nov. 5. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Meg szoktam említeni, hogy már ennyi és ennyi ideje vagyunk együtt, de ünnepelni... lehet, hogy maradi vagyok, de egyetlen kapcsolatomban sem ünnepeltem. Még a kerek évfordulókat sem. Vagy inkább úgy mondom: minden nap ünnepeljük a kapcsolatunkat, nem csak bizonyos napokon.
2015. nov. 5. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Hónapforduló? Ez nem a felnőtt párkapcsolatok kategória?
2015. nov. 5. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi jövőhéten leszünk együtt 3 hónapja, de nem "ünnepeltük meg" a hónapfordulókat. Szerintem felesleges is, talán a fél év, ami az első nagyobb mérföldkő számomra egy friss kapcsolatban. Az évfordulók ünneplése páronként eltérő.

20L

2015. nov. 5. 15:27
 4/6 anonim ***** válasza:

54 hónapja vagyunk együtt, az első óta mindet legalább említésszinten megünnepeltük, vagy csoki, virág, pluszegypuszi, stb :)

de beszéld meg vele, és élvezzétek ki az első időket :)

2015. nov. 5. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én barátom se tudta az egy hónapot, sőt, szerintem a többit sem nagyon tudná, ha nem mondanám neki :D (3 hónapja vagyunk együtt) Annyi, hogy megemlítem, hogy ma x hónapja, méha ő is mondja, hogy na már ennyi ideje, vagy hogy lassan x hónapja, stb., de nem tartja annyira számon. Ajándékozni meg ünnepelni hónapokat szerintem is felesleges.

Ja, még annyi, hogy mi sosem beszéltük meg, hogy na most összejöttünk. Mivel az első randin volt az első csók is, onnantól számítjuk, mert a második randitól kezdve gyakorlatilag úgy viselkedtünk, mint egy pár. S amikor felhoztam, hogy egy hónapja volt az első randink, úgy vettük, hogy ez a "hónapforduló".

Szerintem ne aggódj, a pasik ebben borzasztóak, a saját szülinapjukat is képesek elfelejteni :D

2015. nov. 5. 19:20
 6/6 anonim válasza:
Nálunk úgy van, hogy mindig én mondom neki hogy x hónapja együtt vagyunk. Fél évnél elmentünk vacsizni azóta pedig csak évfordulókat ünneplünk :)
2015. nov. 7. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!