Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megemlítenem hogy gyerekem van?
Na szóval.. egyedülálló fiatal anyuka vagyok, most tanulok (több mindenre/szakmák/jogsi/érettségi stb...) és mellette dolgozok, gyermekem 1 éves kora óta, piszok nagy szerencsém van a családommal mivel rengeteget segítenek, szívesen vigyáznak a gyerekre... szó szerint bármikor, akivel eddig ismerkedtem vagy az anyagiakkal állt elő/ hogy eltartana” ami nekem taszító... nem is értem miért rukkolnak elő ilyennel/ vagy akarnak közöset is, mindezt úgy hogy még alig ismerjük egymást.... vagy hogy ő lenne a gyerekem apja.. ez szintén elborzaszt mivel nem pótapát keresek, amit nem igazán fognak fel, értem.. ez a ritkább eset és sok anyuka örülne a pótapa szerepet betöltené valaki, de ez nekem úgy jön le hogy magukhoz akarnak láncolni a gyerek által... én ezt nem szeretném... meg minek egyből összeköltözni? Ezt sem értem... amíg kicsi a gyerekem/ nem önálló addig miért húzzák a szájukat hogy nem akarok összeköltözni? Tényleg én kérek lehetetlent?
Annyit szeretnék hogy néha elmenjünk együtt is családi programokra... de inkább kettesben (úgy 80%-ban..)
És ne próbálják magukat apának hívatni... nem is várom el... nem ezt szeretném.
Már úgy érzem jobb nem is megemlíteni hogy gyerekem van ha ezek a dolgok fennállnak, mivel ezzel nem tudok kiegyezni.
Szeretném kérdezni szülőket/ kinek hogy ment az ismerkedés gyerekkel? És hogy miért botlok ilyenekbe állandóan? Vagy tényleg ez lenne a normális, és én kérek lehetetlent?
Jobb tudatni , ez így fair.
Utólag tudja meg, ne csodàlkozz, ha dobbant
Természetesen ALAP, hogy ezt elmondod, tudatod miharabb.
Olyan “alaptartozéka”, alapinformációja ez az èletednek, mint az a megmásîthatatlan tény, hogy mennyi idős vagy vagy milyen magas stb.
Elvált nő, anya vagyok.
Nagyon gerinctelen, gusztustalan dolognak tartanám a gyerekemről való titkolózást. Miért is?
Bàr én nem vagyok huszonéves, fiatal nő pici gyerekkel- de bizony semmi szégyen nincs sem az elvált státuszomban, sem a gyerekemben.
A korosztályom többsége ilyen.
Magadhoz hasonló értékrendű, elképzelésű embert kell keresni egyenes gerinccel- akkor nem lesz gond :)
Kedves Kérdező Fiatal Anyuka!
Írd már meg hogy hány éves vagy?
Melyik megyében élsz? (Esetleg nagyvárost, vagy hogy melyik van közel, hogy aki 1-2 normális férfi van itt írhasson üzenetet!) Aki posztol hogy írj rám, azokat felejtsd el. És a legjobb az életben megismerni valakit. Ahol dolgozol, ahol tanulsz, ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak mint Te!
Nem is értem,hogy merült fel a kérdés benned. Ki az aki ezt eltitkolná? Gerinctelen dolog.
Nos én egyedülálló anyukaként tojok az olyan férfiak fejére,akik eltartással jönnek,azokéra is akik 0-24ben velem lennének...csak velem. Nem kell apa nekünk sem,hiszen van. Egy olyan férfi aki elfogad a gyermekemmel együtt és,hogy igenis ő az első és ő is lesz mindig, annak van esélye. Az ilyenek pedig általában azok,akiknek szintén van gyerekük. A másik fele csak az elején teszi a szépet...amikor már érzi ,hogy hoppá,akkor lelép
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!