Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes megemlítenem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes megemlítenem hogy gyerekem van?

Figyelt kérdés

Na szóval.. egyedülálló fiatal anyuka vagyok, most tanulok (több mindenre/szakmák/jogsi/érettségi stb...) és mellette dolgozok, gyermekem 1 éves kora óta, piszok nagy szerencsém van a családommal mivel rengeteget segítenek, szívesen vigyáznak a gyerekre... szó szerint bármikor, akivel eddig ismerkedtem vagy az anyagiakkal állt elő/ hogy eltartana” ami nekem taszító... nem is értem miért rukkolnak elő ilyennel/ vagy akarnak közöset is, mindezt úgy hogy még alig ismerjük egymást.... vagy hogy ő lenne a gyerekem apja.. ez szintén elborzaszt mivel nem pótapát keresek, amit nem igazán fognak fel, értem.. ez a ritkább eset és sok anyuka örülne a pótapa szerepet betöltené valaki, de ez nekem úgy jön le hogy magukhoz akarnak láncolni a gyerek által... én ezt nem szeretném... meg minek egyből összeköltözni? Ezt sem értem... amíg kicsi a gyerekem/ nem önálló addig miért húzzák a szájukat hogy nem akarok összeköltözni? Tényleg én kérek lehetetlent?

Annyit szeretnék hogy néha elmenjünk együtt is családi programokra... de inkább kettesben (úgy 80%-ban..)

És ne próbálják magukat apának hívatni... nem is várom el... nem ezt szeretném.

Már úgy érzem jobb nem is megemlíteni hogy gyerekem van ha ezek a dolgok fennállnak, mivel ezzel nem tudok kiegyezni.

Szeretném kérdezni szülőket/ kinek hogy ment az ismerkedés gyerekkel? És hogy miért botlok ilyenekbe állandóan? Vagy tényleg ez lenne a normális, és én kérek lehetetlent?

2021. júl. 31. 09:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem értem a lepontozást, 7es vayok

Talán nem igaz, hogy egy hasonló helyzetben levő átérzi?!!

Vagy hogy egy fiatal gyermektelen kevesebb eséllyel választ maga mell anyukàt??

2021. júl. 31. 12:26
 12/13 anonim ***** válasza:
29%
Feltétlenül jelezd előre a kiszemelt férfinak, hogy te már egy kisgyerekes leszült nő vagy, lehet hogy így is megfelelsz neki, ha meg nem, ne raboljátok egymás idejét, nem mindenkinek kell pluszba a családi csomag.
2021. júl. 31. 13:00
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem jobb ha megmondod az elején, hogy van gyereked, mert vannak akiknél kizáró tényező. Pl én is ilyen vagyok. Teljesen mindegy mennyire tökéletes az illető, gyerek nekem nem kell. Saját se, nemhogy másé...komoly kapcsolatot keresek, de gyerek nélkül.

Kicsit sokkoló lenne ha mondjuk 4-5 hónap után benyögnéd hogy van ám egy babád is.

2021. júl. 31. 17:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!