Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megemlítenétek hogy..?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megemlítenétek hogy..?

Figyelt kérdés

Van gyereketek, ha olyan mintha nem is lenne..?

Nem tartjátok vele a kapcsolatot/nem nevelitek /nem is költözne soha hozzátok az új párral/nem várnátok el hogy alkalmazkodjon a másik nem”

szerepéhez...

és ki mit szólna ilyen randi partnerhez?..

Akár férfi, akár nő az illető.

2021. aug. 4. 11:19
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

10# és mi van ha nőről van szó?

Feltételesen kérdezem..

2021. aug. 4. 11:36
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell említeni, mert:

1. Lehet, hogy elrettentő számára, hogy a már meglévő gyerekeddel nem tartod a kapcsolatot - főleg, ha ő akar majd később sajátot.

2. Bármi történhet a gyerek jelenlegi gondviselőjével, ami miatt hozzád kerül - kínos lenne akkor bevallani.

3. A gyereked egykor az életed része volt, fontos fordulópont, ilyesmit nem illik elhallgatni.

2021. aug. 4. 11:37
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Nőről is ugyanez lenne a véleményem, teljesen mindegy.

2021. aug. 4. 11:39
 14/39 A kérdező kommentje:

Azért agyalok hogy elmondjam e.. mivel én bőségesen támogatom anyagilag. Nagyon korán jött a gyerek... Én fiatal voltam.. inkább a tanulást/munkát választottam hogy tudjam építeni a jövőm...

és család szerint is jobb ha nem megyek a közelébe/nem játszok a gyerek érzéseivel.. hol vagyok/hol nem.. mivel sokat kell külföldön lennem... pedig szeretnék vele lenni... azon is agyaltam hogy iskola után/ha be vagyok biztosítva” onnantól nevelem én... de addigra már kamasz lenne.. és felesleges kizökkentenem a megszokott környezetéből.

2021. aug. 4. 11:42
 15/39 anonim ***** válasza:
89%

Először is, az korrektség fontos és marha ritka kincs.

Másodszor Én nem is randiznék olyannal, aki nem foglalkozik a gyerekével. Számomra az egyik legundorítobb dolog, legyen az férfi vagy nő!

N

2021. aug. 4. 11:42
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy nem befolyásolná a kapcsolatot az hogy neked van gyereked?
2021. aug. 4. 11:43
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a jövendő randipartneredet. De ha lesz, mondd el neki, nem is értem. Ennél van bármi fontosabb infó?
2021. aug. 4. 11:43
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Huu...én szeretném tudni ezt a dolgot a randipartneremről, mert biztos, hogy nem lenne több randink, egy ilyen emberrel, aki nem foglalkozik a saját gyerekével. Nincs kifogás, egy normális érzésű embernek anyaként/apaként mindent meg kellene tennie a gyerekéért, még ha a szülők nincsenek is együtt. Szóval engem taszítana nagyon ez a helyzet, nem kezdenék biztos egy ilyen emberrel. Szóval mond el neki mindenképp, lehet neki sem férne bele ez, hogy tudomást sem veszel a gyerekedről.
2021. aug. 4. 11:47
 19/39 A kérdező kommentje:
16# úgy hogy nem befolyásolná. Ha valamikor meg is látogatnám (ha nagyobb lesz..) akkor csak ketten lennénk, nekik találkozniuk sem kell sose.
2021. aug. 4. 11:49
 20/39 A kérdező kommentje:
18# ez sajnos így alakult... okokat megírtam előbb (1 oldal..)
2021. aug. 4. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!