Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megemlítenétek hogy..?
Van gyereketek, ha olyan mintha nem is lenne..?
Nem tartjátok vele a kapcsolatot/nem nevelitek /nem is költözne soha hozzátok az új párral/nem várnátok el hogy alkalmazkodjon a másik nem”
szerepéhez...
és ki mit szólna ilyen randi partnerhez?..
Akár férfi, akár nő az illető.
2# még csak randinál tartunk...
ha a gyerekkel érted miért nincs kapcsolat:. Azért mert kivitelezhetetlen hogy az élete részévé váljak.
3# jóval 40.. alatt vagyok...
Huszonéves.. a gyermek kicsi, (3. Éves..)
Úgy befolyásolja a kapcsolatot, hogyha nem mondod el, akkor hazugságra épül az egész. Az én bizalmammal meg ne játsszon senki. Ha nem befolyásolja a kapcsolatot, akkor meg miért félsz elmondani? Mindenkinek joga van eldönteni, ennek tudatában szeretne-e tovább ismerkedni, vagy sem.
Én 2 nálam fiatalabb, 22-23 éves srácnál is jártam úgy, hogy sokadjára nyögték csak be, hogy ja, amúgy van egy 5 éves fiam, de nem pótanya kell mert az anyjával él, nem nagyon találkozom vele, stb-stb. Értem, tehát megcsinálni meg tudták felelőtlen mód a gyereket, de felelősséget vállalni érte, szerepet játszani az életében már nem járja. Az ilyenekkel nincs miről beszélnem a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!