Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megemlítenétek hogy..?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megemlítenétek hogy..?

Figyelt kérdés

Van gyereketek, ha olyan mintha nem is lenne..?

Nem tartjátok vele a kapcsolatot/nem nevelitek /nem is költözne soha hozzátok az új párral/nem várnátok el hogy alkalmazkodjon a másik nem”

szerepéhez...

és ki mit szólna ilyen randi partnerhez?..

Akár férfi, akár nő az illető.

2021. aug. 4. 11:19
A kérdező szavazást indított:
Igen elmondanám.
Nem, nem mondanám el, így egyedülállónak számítasz.
38 szavazat
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Félve kérdezem: mit jelent az, hogy mintha nem is lenne...? Miért nincs kapcsolatotok?
2021. aug. 4. 11:21
 2/39 anonim ***** válasza:
80%
Gondolom 40+ vagy ha már egyedülálló a gyereked. Itt azért már szerintem nem téma hogy van-e gyerek vagy sem.
2021. aug. 4. 11:22
 3/39 anonim ***** válasza:
80%
Ne haragudj, de aki úgy áll a gyerekéhez, hogy,, mintha nem is lenne ", az nekem rengeteget elárul az emberről és fordítanék is neki hátat....
2021. aug. 4. 11:23
 4/39 A kérdező kommentje:

2# még csak randinál tartunk...

ha a gyerekkel érted miért nincs kapcsolat:. Azért mert kivitelezhetetlen hogy az élete részévé váljak.

3# jóval 40.. alatt vagyok...

Huszonéves.. a gyermek kicsi, (3. Éves..)

2021. aug. 4. 11:24
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Kivitelezhetetlen. Őszintén sajnálom.
2021. aug. 4. 11:26
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól még nem árt megemlíteni ..
2021. aug. 4. 11:27
 7/39 A kérdező kommentje:
6# mi az értelme? Ha nem befolyásolná a kapcsolatot?
2021. aug. 4. 11:29
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
Miért kivitelezhetetlen? Külföldön élnek, vagy miért? Attól még a te gyereked is, nem veheted úgy, hogy nem is létezik. Nem is érdekel, hogy mi van vele, hogy alakul a sorsa? Áh... Mindenképp illik erről akkor is beszélni.
2021. aug. 4. 11:30
 9/39 anonim ***** válasza:
96%
Annyi az értelme, hogy nincs az a leendő partner, de az az isten se, hogy én a gyerekemet - függetlenül a körülményektől - semmisnek tekintsem és elhallgassam. Nekem ez nagyfokú lelki szegénységről árulkodik.
2021. aug. 4. 11:31
 10/39 anonim ***** válasza:
91%

Úgy befolyásolja a kapcsolatot, hogyha nem mondod el, akkor hazugságra épül az egész. Az én bizalmammal meg ne játsszon senki. Ha nem befolyásolja a kapcsolatot, akkor meg miért félsz elmondani? Mindenkinek joga van eldönteni, ennek tudatában szeretne-e tovább ismerkedni, vagy sem.

Én 2 nálam fiatalabb, 22-23 éves srácnál is jártam úgy, hogy sokadjára nyögték csak be, hogy ja, amúgy van egy 5 éves fiam, de nem pótanya kell mert az anyjával él, nem nagyon találkozom vele, stb-stb. Értem, tehát megcsinálni meg tudták felelőtlen mód a gyereket, de felelősséget vállalni érte, szerepet játszani az életében már nem járja. Az ilyenekkel nincs miről beszélnem a továbbiakban.

2021. aug. 4. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!