Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit szolnátok, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szolnátok, ha az első randin megemliteném, hogy menjünk be egy ékszer boltba, mert nekem onnan kell valami?

Figyelt kérdés

Aztán vennék nektek ott valami apróságot.

Ez szimpatikus lenne?

Mert tőlem sajnos férfiként az ilyesmi elég távol áll.

Első randin szeretek inkább "csak" ismerkedni.

2019. okt. 29. 14:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
Nem, ez gáz. Főleg első randin.
2019. okt. 29. 14:06
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy ostoba balek, aki egy idegenre így akar költeni... Én nem sok jót feltételeznék egy ilyen gesztus után. Gyerekes és nincs pénzkultúrája
2019. okt. 29. 14:07
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem örülnék neki, nagyon kínosnak érezném, főleg, ha nem éreztem volna magam jól a randin.

Az első randi ismerkedésről szól, nem ajándékozásról.

21/L

2019. okt. 29. 14:13
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Első randin ez számomra félelmetes, azt érezném, hogy meg akar venni, le akar kenyerezni.

Majd egy pár randi után amikor már körvonalazódik a történet és küldet egy csokor virágot, na az már valami. Szerintem egy kapcsolat akkor kezd komolyodni, ha ajándékokkal (apróságokkal) lepik meg egymást a "fiatalok":)

2019. okt. 29. 14:17
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

A randik ismerkedésre vannak, pláne idegenek között.

Nagyon kínos lenne. És biztosra venném, hogy cserébe utána(még aznap) szexet akar.

2019. okt. 29. 14:19
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha bevezetne egy ismeretlen az ékszerboltba, és kérné, hogy válasszak valamit, otthagynám. Vagy köszönőviszonyban sincs a valósággal a lelki világa, vagy valami tréfát űz.
2019. okt. 29. 14:30
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem, hogy merült fel benned ez a kérdés.

Lányok, mit szólnátok, ha ezt meg azt csinálnám az első randin. Csak mert én sosem csinálnék ilyet.

Ennek mi értelme van?

Amúgy creepy.

2019. okt. 29. 14:31
 8/19 anonim ***** válasza:
3%
bluepilled.
2019. okt. 29. 14:33
 9/19 A kérdező kommentje:

Egy korábbi kérdésben a lány azt ecsetelte, hogy 50-ből 49 férfi unalmas a randikon.

Próbáltunk többen rájönni mi lehet a gond,

Próbáltuk pipuhatolni milyen egy jó randi számára, erre:

"Es csak a sztori kedveert:

Az a srac aki megfogott elsö randin kaptam töle fülbevalot (nem penzzel akart megvenni, nem egy fuxra kell gondolni),csak azert hogy egyforma legyen a fülünkben (feher köves)

Nekem tetszett ez a gesztus is nagyon."

"Randi közben eleve elvoltunk, nevettünk, egymasra voltunk hangolva, laza es nem kingörcsös komoly volt az egèsz es csak ugy veletlen ekszerüzket mellett kitalalta hogy nezzünk be mert maganak keres vmit es vett es erre nekem is vett hogy legyen egyforma nekünk :)"

Kíváncsi voltam ez csak szerintem gáz, vagy más szerint is.

Számomra kezd nyilvánvaló lenni, mitől unalmas 50-böl 49pasi a csajszinál xD

2019. okt. 29. 14:43
 10/19 anonim ***** válasza:
86%
Totál balfék vagy.
2019. okt. 29. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!