Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szolnátok, ha az első randin megemliteném, hogy menjünk be egy ékszer boltba, mert nekem onnan kell valami?
Aztán vennék nektek ott valami apróságot.
Ez szimpatikus lenne?
Mert tőlem sajnos férfiként az ilyesmi elég távol áll.
Első randin szeretek inkább "csak" ismerkedni.
Unalmasak a pasik a randikon...anyám.
Hú fiuk, ha csak egy ékszervásárlással lehet meghódítani a női szíveket akkor nagy a baj.
Szerintem egy vadvízi evezés izgi lehetne:)
Keresném a kamerát. És nem az iparit...
Ha nem bukkanna elő egy kandikamerás stáb mondanék egy csá-t és többet nem látna.
Leírom az első, tökéletes randi receptjét! 10-ből 6X bejön!
Úti cél Budakeszi. Könnyű reggeli, séta az erdőben és a vadasparkban, majd lőtér!
A nők imádják az állatokat és a fegyvereket!
És akkor most egyforma fülbevalót hordanak? Jézus gyere le...
A férjem az első randin fagyizni vitt, aztán meg sétáltunk. Kirohantam volna a világból, ha ékszert akar venni nekem.
Én nem csak első randin, de úgy általánosságban gáznak tartom, ha valaki vásárlás útján, ajándékokkal akar bevágódni nálam, úgy hogy közben a kapcsolatunk sincs sínen. Az ilyenek aztán rinyálnak, ha netán kifogtak egy goldiggert, vagy kihasználva érzik magukat, vagy amiatt, mert fölöslegesen verték el a pénzüket egy nőre. Aztán megy az ilyen duma, hogy “nem kell nő, mert sokba kerül s pénzkidobás..”
Úgy vélem ez elég rossz hozzáállás egy randin, ha valaki azt hiszi, hogy lekenyerezhet egy nőt, s ha fizet neki ezt azt, azzal könnyebben bevágódik nála (legalábbis ez csak goldiggereknél működik).
Ha valaki bejön nekem, akkor semmit nem kell ajándékoznia ahhoz, hogy ez így legyen, ellenkező esetben is ha valaki nem tetszik, akkor nem fog tetszeni akkor sem, ha rám költené a fél fizetését. Ezzel csak magát hozza kellemetlen helyzetbe az, aki költekezik egy nőért.
Úgy vélem az ajándékozás akkor szép, ha viszonzott, én is szeretem meglepni a párom apró kedvességekkel, tehát ez nem olyasvalami ami csak “a nőnek jár”.
Ne értsetek félre, nem cikizni akarom a lányt. Csak úgy érzem neki az a segítség, ha ráismer arra, hogy nem a pasik 98%-a unalmas, hanem neki van olyan igénye, ami miatt célirányosan kéne férfiakat keresnie.
Persze ennek az első lépése, hogy felismerje, hogy az igénye nem átlagos, ez volt ennek a kérdésnek a célja.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Itt olvashatjátok a #49-es kommentben, mi értelme volt ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!