Egy hónapja lövettem az első fülbevalót, de pénteken kivettem. (? )
annyi a gond, hogy tgnap félig belepaszíroztam egy másik fülbevalót, aminek vastagabb volt a szára (nem tudom hogy nevezik), de a lényeg hogy fjt, amikor beraktam, és már akkor be is pirosodott. (a tesóm mondta hogy a vastagabb fülbevalókat erőltetve kell belepaszírozni a lyukba). ma ha megnyomtam a fülcimpámat, akkor fájt, és most egy árnyalattal pirosabb. ezért kivettema belövős fülbevalót, és bekenem a fülcimpámat betadinnal, és a fülbevaló szárát is majd egy idő után letöröltem. utána bekentem tetránnal ugyanúgy a fülcimpámat, és a fülbevalót is, majd vissza akartam tenni a fülbevalót. de csak félig tudtam fájdalom nélkül (gondolom a gyulladás miatt, amit a vastag fülbevaló okozott neki). szenvedtem a berakással, mert egyszerüen nem akart tovább menni, mert akkor belémszúrt. csak töbszöri próbálkozás árán sikerült visszatenni rendesen, de akkor nagyon megfájdult, szúrást éreztem. mintha újra kilukasztottam volna a fülem. megnéztem de nem az volt. mi lehetett ez? szombatig ugye begyógyul, és tehetek be másik fülbevalót? (ballagásom lesz).
(már több bizsu is volt a fülemben péntek óta, nem volt probléma vele szerencsére)
köszi a válaszokat:)
mostmár sokkal jobb mint volt, már alig ézem, hogy fáj, és már nem is piros. mert elkezdtem megnyomni a fülcimpámat, és fehéres genny távozott belőle, ami miatt kicsit leapadt a fülcimpámon a dagadás, és elmúlt a tompa fájdalom. most bekentem tetránnal. úgy veszem észre, hogy egész jól gyógyul. nem veszem ki szombaton:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!