Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt megemlitenetek a baratotoknak?
Figyelt kérdés
Kb 1 honapja vagyunk egyutt. Ezelott volt neki egy 5 honapos kapcsolata. Ez kb 4 honapja volt. Azota is folyamatosan mindent like-olgat a csajnak, kepeket, posztokat, miegymas. Plusz szakitasuk utana 1 hettel a csaj tett fel instagramra kozos kepet a sraccal.2016. márc. 8. 16:33
1/7 Sunshinedoll válasza:
Lol, meg hát. Nem is túl kedvesen.
3/7 ~OnLány~ válasza:
Igen,mert ha nem lépett túl az előző kapcsolatán,akkor miért van egy másikban?!
4/7 anonim válasza:
Én az a fajta ember vagyok, aki nem hisz a szakítás utáni barátságban. Akit szeretek és megbánt, azzal nem haverkodom. Pont. Szerintem maguk sem tudják, hogy lezárták-e rendesen, főleg, ha az a kép szakítás után került fel. Nem tudom, de nem tetszene, jobb előbb túlesni a nagy kérdésen. Szét fog enni a bizonytalanság miatta. Kérdezz. De ne bunkón.
5/7 VirágésBence válasza:
Minden kapcsolat alapja a kommunikáció, ha ez zavar akkor mondd el neki és meg tudjátok beszélni értelmes felnőttek módjára. Egyébként simán lehet, hogy barátok maradtak és nem váltak el haragban, a likeolgatásban szerintem semmi rossz nincs, nálam legalábbis nem jelent semmit, ha likeolom valaki képét.
6/7 A kérdező kommentje:
CSak fura az egesz, mivel eddig barkivel jart, mindenkit letorolt facebookrol, ugyanakkor hallottam olyat is, hogy ilyen baratsag extrakkal volt kozottuk, es ismerve a sracot, lehet, hogy meg mindig tart.
2016. márc. 8. 17:28
7/7 anonim válasza:
Ez nagyon "vészhelyzet" szerintem. Voltam hasonlóban...
Mindenképp üljetek le megbeszélni, hogy miért csinálja ezt. Lehet, hogy elmondja az igazat, akkor ennek megfelelően tudtok továbblépni (pl. ha még nincs túl rajta, akkor ti szakítotok, vagy "felfüggesztitek" a kapcsolatot). De lehet, hogy kamuzik valamit, akkor legyél nagyon észnél. Vagy megpróbálja bagatellizálni a dolgot, akkor mondd el, hogy szerinted ez nem normális helyzet, és neked rosszul esik. Ha a te kedvedért sem hagyja abba, holott emiatt nem is kellene szólni, akkor pedig legyél erős, és hagyd ott. Sok időt és fájdalmat megspórolsz magadnak ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!