Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elhívok egy nőt muszáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhívok egy nőt muszáj első randin étterembe vinni?

Figyelt kérdés
Egy nő ismerősöm ezt mondta nekem,hogy első randi legyen étterembe,hogy jó benyomással legyek a nőre mert ezt a nők elvárják.Nem magából indul ki véletlenül?Nekem olyan mű ez az egész éttermesdi én sokkal lazábban gondoltam ezt a randi dolgot.Nem nem a fizetés miatt aggódok,hogy spór vagyok semmi köze ehhez ha valaki ezt gondolná.

2021. júl. 17. 23:39
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
23%
56 os, az összes hebri meg a pasiknàl van, ilyen logika mentén pont ezért kéne a nőknek is villantani.
2021. júl. 18. 21:37
 62/67 anonim ***** válasza:
100%

61-es, csak tudod, mi bármikor kaphatunk olyat. (értsd: szexet). Amit pedig bármikor kaphat az ember lánya, annak nincs akkora értéke.

Ezért kell a pasinak a szexen kívül még valamit úgymond "villantani".

2021. júl. 19. 10:27
 63/67 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem meg, ha mindegyik akarja a másikat, akkor mindegyiknek villantania kell, mivel a nő is akar valamit a férfitól. Plusz szerintem mi sem kaphatunk szexet bármikor, mert ahhoz a másik fél beleegyezése is kell.
2021. júl. 19. 11:43
 64/67 anonim ***** válasza:
0%

SZexet bármikor csak a nagyon top 10-es macák kapnak, de őket is éri azért visszautasítás.

Egy átlagjóska nőnek is igenis oda kellene tennie magát.

2021. júl. 19. 11:50
 65/67 anonim ***** válasza:
33%
Álmodban, hapsikám. Azért smúzolsz te is minden 2/10-es csajnak is, igaz? Hátha...:DDDDDD
2021. júl. 19. 17:01
 66/67 anonim ***** válasza:
0%
Nem smúzolok 2/10-es csajoknak. Sőt jelenleg, semmilyen csajnak nem smúzolok, mert másra szánom a drága időmet.
2021. júl. 19. 20:24
 67/67 anonim ***** válasza:
0%
Étterembe menni rossz karma. A föld egy harmada éhezik.
2021. júl. 26. 20:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!