Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elhívok egy nőt muszáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhívok egy nőt muszáj első randin étterembe vinni?

Figyelt kérdés
Egy nő ismerősöm ezt mondta nekem,hogy első randi legyen étterembe,hogy jó benyomással legyek a nőre mert ezt a nők elvárják.Nem magából indul ki véletlenül?Nekem olyan mű ez az egész éttermesdi én sokkal lazábban gondoltam ezt a randi dolgot.Nem nem a fizetés miatt aggódok,hogy spór vagyok semmi köze ehhez ha valaki ezt gondolná.

2021. júl. 17. 23:39
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
87%
Igaz, annyiban módosítom magam, egy kis kávézóban egy max ezer forintos kvt még ki lehet fizetni. Bár én teáznék.
2021. júl. 18. 07:14
 22/67 anonim ***** válasza:
91%

Kinek hogy. Én nem szeretnék első talin étterembe menni.

Lehet,hogy élőben be sem jön az illető, akkor az egész kellemetlen. Elég, ha beülünk egy sütire, üditőre, de ha jó az idő, az is jó, ha csak sétálunk, üldögélünk valami szép, csendes helyen.

2021. júl. 18. 07:24
 23/67 anonim ***** válasza:
19%
Gáz, ha már ezt is sajnálod tőle.. Jó nagy lúzer lehetsz..
2021. júl. 18. 07:28
 24/67 anonim ***** válasza:
16%
Persze, hogy jó, kifizetheted, amit megevett ivott a nő, mert valamiért a nagy egyenjogúság nevében azért ez alapelvárás maradt. Es még normàlis indokot se talàlnak rá, hogy miért.
2021. júl. 18. 07:39
 25/67 anonim ***** válasza:
99%
22, ha nem jön be az illető, akkor tökmindegy mit csináltok, kellemetlen lesz.
2021. júl. 18. 07:47
 26/67 anonim ***** válasza:
87%
24-es Én mindig visszahívtam egy másik alkalommal, de odaadtam a pénzt és ő fizetett akkor is. A mai napig van olyan, hogy odaadom az én kártyám és ő fizet. Ez illem kérdése. A külvilág számára persze olyan, mintha a nők soha nem fizetnének semmit. Hát, mélyebbre kell nézni!
2021. júl. 18. 08:02
 27/67 anonim ***** válasza:
98%

24# Minden randipartnerem felajánlotta, hogy fizeti a részét. Szerintem eddig rosszul választottál párt, avagy tapasztalatlanul általánosítottál.

Másik kérdés, ha nincs 500 forintod meghívni valakit egy kávéra, aki szimpatikus, tetszik, jól érzed magad, mégis mit tudnátok csinálni ha összejöttök? Otthon nézitek a falat?

2021. júl. 18. 08:27
 28/67 anonim ***** válasza:
71%
#26 azért eleinte a pasinak (bocsánat, FERFINAK) illik fizetni.. Ne legyen már csöves sóher bánat...
2021. júl. 18. 08:30
 29/67 anonim ***** válasza:
84%
Eleinte ő fizetett, mondtam, hogy később viszonoztam, akkor meg én.
2021. júl. 18. 08:36
 30/67 anonim ***** válasza:
21%
26 os, én nem csinàltam sose úgy, mintha a másik fizetne, de amúgy meg én fizetek, mert jaj, hogy néz ki, meg jaj, mit szólnak. 2021 et írunk, biztosan nem àllna meg a föld forogni, ha láthatóan a nő fizetne.
2021. júl. 18. 08:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!