Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhívok egy nőt muszáj első randin étterembe vinni?
Figyelt kérdés
Egy nő ismerősöm ezt mondta nekem,hogy első randi legyen étterembe,hogy jó benyomással legyek a nőre mert ezt a nők elvárják.Nem magából indul ki véletlenül?Nekem olyan mű ez az egész éttermesdi én sokkal lazábban gondoltam ezt a randi dolgot.Nem nem a fizetés miatt aggódok,hogy spór vagyok semmi köze ehhez ha valaki ezt gondolná.2021. júl. 17. 23:39
11/67 anonim válasza:
persze fel kell puffasztani a lányt .. meg amúgy is, milyen éterem? helyi büfé ocsó hambi vagy fokhagymás lángos..
12/67 A kérdező kommentje:
4/
Na igen meg én pl szeretek sétálgatni meg az ember megeszik egy fagyit vagy egy süteményt és beszélget valahol beülve vagy leülve.
2021. júl. 18. 01:22
13/67 A kérdező kommentje:
5/
Nem,csak 6 éve nem randiztam.
2021. júl. 18. 01:23
14/67 A kérdező kommentje:
10/
Én is inkább az első verziót csípem jobban.Amúgy az az éttermes dolog nekem kicsit nagyon mű nem is én vagyok.
2021. júl. 18. 01:25
15/67 anonim válasza:
Uh, ha engem hívnál meg étterembe első randikon, tuti visszadobták így ismeretlenül, mert csak az jutna eszembe, hogy te is ,, megszeretnéd vásárolni a szerelmet". Bár ez az érzés akkor is megvan, ha a srác nem fogja fel, hogy semmit nem akarok tőle és ,,csak" egy fagyit fizetné nekem. Egy vacsora egy ismeretlennel meg pláne nagyon kínos lenne.
16/67 anonim válasza:
Egy nőt se etetnék meg első randin. Majd ha letett vmit az asztalra beszélhetünk róla. Az egész életük nem ér annyit mint egy napom, azért elszállni nem kéne már ennyire. Ő mivel fog jó benyomást tenni? Azzal h megjelenik és még nem hűlt ki?
17/67 anonim válasza:
Mi is sétáltunk, nem szívesen flancoltam volna.
18/67 anonim válasza:
Én is vittem étterembe nőt első randin, nem is volt olcsó, de nem ez a lényeg. Ahogy írta előzőleg valaki, otthonról írasban pattintott utána.
Soha többet....max séta, ezek után nem fogok fizetni elsőre semmit.
19/67 anonim válasza:
Van egy film, amiben a hapsi pont nem étterembe vitte a nőt, és ezzel ért el sikert. A hapsi mindig azt érzékelte, hogy "jó, jó a dolog, de úgyis ejtelek lesz a vége" az éttermes megoldásnak, így lépett, és egy burgerezőbe vitte a nő, akinél sikert ért el. Szóval nem alapelvárás:).
20/67 anonim válasza:
Sosem mennék sétálós randira. Mindet offoltam, aki ennyire sóher volt. Közben elvárták volna, hogy történjen is valami.
Szerintem egy kávézó/cukrászda megfelel bőven első randihoz. Második, vagy harmadikon már simán lehet ètterem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!