Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elhívok egy nőt muszáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhívok egy nőt muszáj első randin étterembe vinni?

Figyelt kérdés
Egy nő ismerősöm ezt mondta nekem,hogy első randi legyen étterembe,hogy jó benyomással legyek a nőre mert ezt a nők elvárják.Nem magából indul ki véletlenül?Nekem olyan mű ez az egész éttermesdi én sokkal lazábban gondoltam ezt a randi dolgot.Nem nem a fizetés miatt aggódok,hogy spór vagyok semmi köze ehhez ha valaki ezt gondolná.

2021. júl. 17. 23:39
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
30%
27, ez nőre is a teljes egyenjogúság jegyében igaz. Ha egy nyomorult kvra valója nincs, akkor otthon lestek majd végig a kapcsolat alatt? Ja és sosem vártam el h meghívjanak.
2021. júl. 18. 08:49
 32/67 anonim ***** válasza:
26%
28, a nőnek sem kéne csöves sóhernek lenni.
2021. júl. 18. 08:49
 33/67 anonim ***** válasza:
94%
A legegyszerubb ezt a fizetés dolgot a randi elején tisztázni. Van olyan pasi aki ragaszkodik ahhoz, hogy ő fizessen, van aki belemegy a fele-fele dologba. Tökre emberfuggo. Én úgy szoktam, ha első randin a férfi fizetett és lesz második, akkor én fogok fizetni és meg van oldva.
2021. júl. 18. 08:55
 34/67 anonim ***** válasza:
100%
32# Szerintem nem sóherségről van szó, hanem alapvető illemről. Férfi elhivja a nőt randizni, így megvan a lehetősége olyan programot választani amit akar, ami lehet drágább, és olcsóbb is. Ha valaki drágább programot szervez, szerintem nem korrekt kifizettetni másikkal a részét, ha pedig a program egy séta vagy kávé, akkor nincs miről beszélni.
2021. júl. 18. 09:05
 35/67 anonim ***** válasza:
82%
Az első randi még az ismerkedésről kell, hogy szóljon, nem az evésről. Illetve ugye tele szájjal sem beszélünk 😉. Férfi nem sóherségből mondja, hogy nem kell étterembe vinni a nőt, hanem mert a mai világban, utóbbi több pasival is ismerkenek egyszerre, és sajnos van aki ebből sportot is űz, és csak megvacsoráztata magát. Én már eleve elgondolkodnék azon, hogy akarok-e vele találkozni ha mindenképpen eröltetné az éttermet? De tényleg úgy korrekt ha osztoznak a felek a költségeken, de a pasi általában így is többet ad bele mindig, főleg ha ő még utazik is a nőhöz.
2021. júl. 18. 09:28
 36/67 anonim ***** válasza:
28%
34, szintén az egyenjogúság jegyében, a nő is elhívhatja a férfit.
2021. júl. 18. 09:38
 37/67 anonim ***** válasza:
65%
A "férfiak" kihasználva az egyenjogúság kifejezést olyan szinten semmirekellőek lettek, hogy az már felháborító. Most már kezdeményezzen a nő, fizessen a nő, mindent a nő intézzen, a ház felét fizesse ki, szüljön, de utàna dolgozzon, edzzen, főzzön, mosson, takarítson, vásároljon, nevelje a gyereket, ápolja ha beteg, ő maradjon vele táppénzen, ő maradjon vele online oktatáson, és még ezek után ki meri ejteni a száján egy férfi hogy egyenjogúság? Csak mert kéthetente egyszer lenyírja a füvet meg a 2 perces szex utàn fingik egyet és bealszik? Konkrétan itt tart a vilàg. Tisztelet a kivételnek. Ne vedd magadra ha nem inged...
2021. júl. 18. 09:52
 38/67 anonim ***** válasza:
98%
Velem történt olyan (teny, hogy nem volt százas a pasas), hogy 40 km-re laktunk egymástól, mondta hogy ő jön. Javasoltam hogy megmutatom a szép helyeket, közben ehetünk egy fagyit, vagy ihatunk egy kávét. A pasas kijelenti, ő étterembe akar menni, ha már idaig eljon, legalább ne haljon éhen. Ekkor már volt egy kis rossz érzésem, de mondom legyen. Kinézett egy elég jó éttermet, a városban felső kategóriásnak számít. Írtam neki, hogy én ehhez nem ragaszkodom, főleg nem első randin, ha megehezunk eszunk egy hambit vagy valami. Nem, ő ide akar menni. Na eljött a randi napja, beulunk az étterembe. 1. Elsőre megállapítottam, hogy nekem ő nem tetszik. 2.Alig tudtunk közös témát találni, voltak jó nagy kínos csendek 3. Csóka berendelt egy jó drága fogast, én ettem egy salátát. 4. A végén megszolal, fizessünk felesben, de nem ám úgy, hogy ő kifizeti a részét én meg az enyemet,hanem fizethettem a tok drága kajáját - ő evett 8 ezerért én meg 3 ezerért, így kell elkepzelni. Aztán elhuzott haza, amit nem is bántam, annyira kellemetlen volt az egész. Otthonról írta hogy jól érezte magát és szívesen találkozna még 😄😄😄😄
2021. júl. 18. 09:56
 39/67 anonim ***** válasza:
81%
Az első randi a felek megismeréséről szól. Szerintem nem ülünk be étterembe sem moziba, se koncertere mert egymásra figyelünk. Meg kell tapasztalni, hogy vannak -e közös témák, beszélgetni kell és beszéltetni.
2021. júl. 18. 10:00
 40/67 anonim ***** válasza:
85%

Hát nem tudom, én a csak sima beszélgetést egy randin nagyon kevésnek érzem. Ez baromi kínos is tud lenni, ezért jó, ha közben van valami elfoglaltság. Ennyi erővel állásinterjúkra is el lehet járni. Meg akkor minek találkozni, ott van a videochat, látjuk egymást és tudunk beszélgetni, ki se kell menni...

Én randit úgy szervezek, hogy közben olyan dolgokat is csináljak, ami szórakoztat, mert az önmagában kevés, hogy egy nővel farkasszemet nézek és kikérdez. 31f

2021. júl. 18. 10:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!