Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan huszonéves lányok akiket nem kell folyamatosan étterembe vinni, utaztatni, dőzsöltetni, furikázni?
Figyelt kérdés
helyette örülnek ha kiviszem őket piknikezni a Dunapartra, fel tudja tölteni őket egy jó beszélgetés egy finom bor mellett, stb.
F/29
2020. aug. 11. 10:01
1/53 anonim válasza:
Beszelgetes napi 2 liter bor mellett....
3/53 anonim válasza:
Miben más a fejlécben lévő dolgok, mint amit a leírásban adtál meg? Mert pénzbe kerül, az nem tetszik rajta? Én örülök, ha kiviszel piknikezni, de utazni is szeretek, szóval akkor nem, én nem ilyen vagyok.
6/53 anonim válasza:
Van, de ha eleve innen közelited h gazdaságos fenntartású nőt keresel...hát...nemtudom érted-e mi a gond?
7/53 anonim válasza:
Imádok a Dunapartaon sétálgatni, pihenni, piknikezni, a bort nem szeretem, de a pezsgős vagy somersby-s beszélgetéseket igen, furikázni nem kell, szeretek vezetni és van autóm. Viszont azért néha mennék étterembe (felváltva fizetve), és utazok is, nekem mindegy, hogy "veled" (mindenki fizeti a maga részét), vagy egyedül. Az én részemet természetesen nem kell fizetned, de ha saját magadnak se akarod, akkor meg ne legyél kiakadva, ha elmegyek egyedül.
8/53 anonim válasza:
Van. Nagyon sok ráadásul. Baromi rossz helyen keresgélsz, ha nem találsz ilyet (bár lehet nem a 10/10-es top kategóriás nőket kellene megcéloznod).
9/53 anonim válasza:
Az a legviccesebb az ilyen kérdésekben, hogy nem is feltételezik, hogy a nőt nem "vinni" kell, mint valami debilt, vagy egy tárgyat.
Képzeld, dolgozom, jól keresek és megengedhetem magamnak ezeket a dolgokat. Igényem van utazni, jókat enni időnként étteremben.
10/53 anonim válasza:
Te hol voltál az elmúlt kilenc évben? Ugyanennyi idős vagyok, alig van nagy lábon élő huszonéves nőismerősöm, a nagy többség többé-kevésbé beoszt, mint a legtöbb fiatal, és alapvetően nem a pénzen vehető dolgoktól érzi magát jól a párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!