Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő folyamatosan csak gazdag férfiakkal randizik és csak velük volt kapcsolatban, az lehet a véletlen műve és lenne nekem is esélyem?
Szerintem tudatos.
Amúgy milyen a nō? Ō hogy áll anyagilag és milyen az életmódja? Valószínūleg szívesen választ olyan partnert alapból, akit nem ō kell eltartson és nincs nagy különbség az anyagi helyzetet illetōen.. fōleg ha az életmódotok is különbözik, akkor esélytelen a dolog.
Esélyed mindig van, de csak minimális. Aki gazdag körökben mozog az hozzászokott egy életvitelhez, gyakran jár nívós helyekre szórakozni amihez pénz kell. Még ha csak a saját fogyasztásodat fizeted akkor is probléma lesz.
Ha nem próbálod meg akkor biztosan nem lesz belőle semmi. Nekem volt a 20 éveimben egy nő akibe nagyon bele voltam zúgva, visszautasított, mert szerinte túl fiatal voltam hozzá, majd 5 múlva szeretője lettem. De kihangsúlyozom, hogy nem voltam vele azonos szinten pedig nem vagyok egy csóró férfi.
Valószínűleg olyan az ismeretségi köre.
Hogy van-e esélyed, azt csak ő tudná megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!