Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő folyamatosan csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő folyamatosan csak gazdag férfiakkal randizik és csak velük volt kapcsolatban, az lehet a véletlen műve és lenne nekem is esélyem?

Figyelt kérdés
Én csóró vagyok, de van egy nő, aki nagyon tetszik nekem. De akikről tudom, hogy randizott velük vagy kapcsolatban volt, azok mind gazdag férfiak... Szerintetek ez tudatos vagy lehetséges ilyen véletlen? Nem akarom magam beégetni, hogy randira hívom és kinevet.
2020. jan. 28. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha folyamatosan randizik akkor hogyan akarod randira hívni?
2020. jan. 28. 14:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tudatos.

Amúgy milyen a nō? Ō hogy áll anyagilag és milyen az életmódja? Valószínūleg szívesen választ olyan partnert alapból, akit nem ō kell eltartson és nincs nagy különbség az anyagi helyzetet illetōen.. fōleg ha az életmódotok is különbözik, akkor esélytelen a dolog.

2020. jan. 28. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Esélyed mindig van, de csak minimális. Aki gazdag körökben mozog az hozzászokott egy életvitelhez, gyakran jár nívós helyekre szórakozni amihez pénz kell. Még ha csak a saját fogyasztásodat fizeted akkor is probléma lesz.

Ha nem próbálod meg akkor biztosan nem lesz belőle semmi. Nekem volt a 20 éveimben egy nő akibe nagyon bele voltam zúgva, visszautasított, mert szerinte túl fiatal voltam hozzá, majd 5 múlva szeretője lettem. De kihangsúlyozom, hogy nem voltam vele azonos szinten pedig nem vagyok egy csóró férfi.

2020. jan. 28. 14:30
 4/7 A kérdező kommentje:
A szüleivel él még, az apja cégének csinál marketing dolgokat. Ennyit tudok, mellettünk lévő utcában laknak. Akikkel randizik, jóval magasabb színvonalon élnek, mint ők. Nem csórók, de azt tudom, hogy azok a férfigak gazdagabbak. Amúgy meg a folyamatost úgy értettem, hogy nem láttam még pl. olyannal akinek 20 millió alatti értékű autója lett volna
2020. jan. 28. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Ne randizz vele mert neked önértékelési és èrtékrendszer beli problémáid vannak. Amíg ezt nem raktad rendbe magadban senkivel ne randizz. Majd ha úgy gondolod hogy egy ember értékét men a vagyona határozza meg akkor ismerkedj.
2020. jan. 28. 15:27
 6/7 Sunshinedoll ***** válasza:
80%
Szerintem nem érdemes randizni hívnod, nem gondolnám véletlen lenne.
2020. jan. 28. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg olyan az ismeretségi köre.

Hogy van-e esélyed, azt csak ő tudná megmondani.

2020. jan. 28. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!