Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak olyan huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan huszonéves lányok akiket nem kell folyamatosan étterembe vinni, utaztatni, dőzsöltetni, furikázni?

Figyelt kérdés

helyette örülnek ha kiviszem őket piknikezni a Dunapartra, fel tudja tölteni őket egy jó beszélgetés egy finom bor mellett, stb.

F/29

2020. aug. 11. 10:01
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
76%
Ha királynő vagyok szerinted ha nem, undorodom a bor szagától is, a vízpatrokon meg alapból büdös van, jó sok szúnyoggal... 1000x inkább eszek otthon egy melegszendvicset teával, úgy is lehet ám beszélgetni... Van ám arcom, mi?
2020. aug. 11. 14:18
 32/53 anonim ***** válasza:
2%

"Basszus, ha így gondolkodsz a nőkről, hogy őket dőzsöltetni kell"

Ez nem gondolkodás kérdése, ez tény.

A nők imádják a pénzt, bármit megtesznek érte. Az instán minden fiatal lány teszi ki az almás telefonját, luxus utazását, Nike cortez cipőjét, stb. Szóval feleslegesen rafinálkodsz.

2020. aug. 11. 14:53
 33/53 anonim ***** válasza:
79%
Mindenki imádja a pénzt, a baj ott van, hogy ti olyan nőket istenítetek, akik lusták megdolgozni érte, és egy büdös farkat szopkodnak inkább.
2020. aug. 11. 15:23
 34/53 anonim ***** válasza:
2%
Minden nő szopna, ha tehetné, csak hát ahhoz, hogy azzal pénzt lehessen keresni, jól is kell kinézni. Annyira meg nem imádja senki a pénzt, mint a nők. Nem a férfiak shoppinholnak 3 órát a plázában.
2020. aug. 11. 15:34
 35/53 anonim ***** válasza:
83%

Szerinted minden nő szopna? Nagyon felértékeled azt a csúnyaságot a lábad közt. Még szerelemből SE, nemhogy pár büdös bankóért kötelességből.

Aki 3 órát tölt a plázában, nem biztos, hogy vásárol is, de buta vagy.

2020. aug. 11. 15:45
 36/53 anonim ***** válasza:
2%

Igen, szerintem minden nő szopna.

Csúnyaság!? 😄 Hát... Szégyen a nőkre nézve, hogy a legszebb pinát egy molett nőnél (exem) láttam. A többinek mind sálátás, kisebb-nagyobb mértékben. Ne hidd már, hogy minden nőnek szépség bújik meg a lába között.

2020. aug. 11. 15:53
 37/53 anonim ***** válasza:
79%
UNDORÍTÓ vagy kérdező. Már a kérdésben is szégyenteljes stílusban írsz a nőkről, de ez az utolsó komment most mindent vitt. Egy igazi alpári suttyó vagy. Ezért nem lesz barátnőd. (Ha egy kis eszük van, szóba sem állnak veled).
2020. aug. 11. 16:05
 38/53 anonim ***** válasza:
0%

Mi köze a kérdezőnek az utolsó kommenthez?

A kérdező egy incel, nem volt még nője. Én viszont "csak" egy szemétlada, aljas pasas vagyok, aki tiszteletlen a nőkkel, még a barátnőjével is.

Egyébként is hülyeség amit írtál, én világ életemben egy aplári suttyó voltam. Az iskola mellé jártam, ittam stb. az ismerkedéssel mégsem volt bajom.

Szóval nagyon el vagy tévedve, drágság.

2020. aug. 11. 16:09
 39/53 A kérdező kommentje:

38: ha jól nézel ki, a nőket nem érdekli az előéleted meg hogy menyire vagy szemétláda.

akkor lecumiznak ígyis úgyus.

2020. aug. 11. 16:17
 40/53 anonim ***** válasza:
0%

"de ez az utolsó komment most mindent vitt."

Vágom, hogy sérült a női büszkeseged, mert egy molett nő intim részét találtam eddig a legszebbnek, és fájdalmas volt szembenézni a valósággal, hogy salátásként nem az vagy, aminek magad hiszed, de finoman szólva is le van szarva. Ideje, hogy visszarázódjatok kicsit a valóságba. Senki sem tökéletes.

2020. aug. 11. 16:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!