Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak olyan huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan huszonéves lányok akiket nem kell folyamatosan étterembe vinni, utaztatni, dőzsöltetni, furikázni?

Figyelt kérdés

helyette örülnek ha kiviszem őket piknikezni a Dunapartra, fel tudja tölteni őket egy jó beszélgetés egy finom bor mellett, stb.

F/29

2020. aug. 11. 10:01
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
94%
Van olyan férfi, akivel nem a redvás Duna parton kell ücsörögni és alkoholizálni?
2020. aug. 11. 10:45
 12/53 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is kell évi 1 wellness, évi 2 nyaralás, egy jó vacsora a bor mellé. De kiülni a természetbe is szeretek, kutyákkal vagy nélkülük túrázni (20 km alap),most geoládákat keresünk (nézz utanna, ha érdekel mi az, nekem tetszik). Nem kell engem furikázni, van kocsim és imádok vezetni.

Kerestem jó és anyit várom el, hogy ha netán ő fizet, akkor ne a jajgatás menjen. A másik meg, hogy ugyan ezeket a dolgokat ő is megengedhesse magának!

Párom 250et keres kb, mégis szívesen jön velem ilyen programokra. Volt amikor anyagilag is támogatott, nem volt könnyű időszak. De én ezt becsülöm is benne! Most én keresel jóval többet, nálunk az ilyen ki mit fizessen nem probléma, közös kasza! A lányomnak is megvett ezt azt, sose kérte az árát vagy vágta a fejemhez!

Pl ő fizette a Barcelonai utat és az Észtországi. Most én ezt meghálálom egy Kubai úttal.

Sosem szakolgattuk ki mibe adott bele!

Vannak olyan nők, akiknek nincsenek ilyen igényei, de valószínűleg ahogy itt a férfiak írják (pl, hogy pénz kell a jó nőhöz) neked a top csajok kellenek vagy legalábbis olyan nőbe botlasz, akit a wellness érdekel csak!

N28

2020. aug. 11. 10:56
 13/53 anonim ***** válasza:
11%
Eleve szar hozzáállás az, hogy a nőket ide-oda vinni. A legjobb az, ha egy férfi rafinált, és el tudja vinni, hogy a csaj vigye ide-oda, fizessen neki ezt-azt. Értelmes férfiak fel tudnak mászni azoknak a nőknek a hátán, akik másokat pénzzel húznak le.
2020. aug. 11. 10:56
 14/53 anonim ***** válasza:
72%
Én ilyen nő vagyok. Nem szeretem a felesleges rongyrázást, a racionális pénzköltés nekem fontos. Sokkal jobban kikapcsol egy piknik, egy séta, kirándulás. A fenekem kocsikázása meg kifejezetten irritál. VOlt ilyen exem és az égvilágon nem akarta felfogni, hogy nem, nem kell 500 méterre autó, le tudom ám gyalogolni is. Nem vagyok életképtelen kislány.
2020. aug. 11. 10:57
 15/53 anonim ***** válasza:
87%
Én is ilyen vagyok, de lovakkal nem jövök össze.
2020. aug. 11. 11:05
 16/53 anonim ***** válasza:
79%

"VOlt ilyen exem és az égvilágon nem akarta felfogni, hogy nem, nem kell 500 méterre autó, le tudom ám gyalogolni is."

Lehet, csak én ismerek ilyen férfiakat, de ez annyira jellemző rájuk, hogy ha van autó, az utca végéig se sétálnak.

2020. aug. 11. 11:10
 17/53 anonim ***** válasza:

16-os: igen, ez a szomszédhoz is kocsival. Itt Pesten. Minek?? Sokszor gyorsabb vagyok villamossal.

Hamar ki is ábrándultam belőle, mert olyan volt, mintha én sehova se mehetek nélküle, meg autó nélkül, holott imádok gyalogolni, tök jól ki lehet szellőztetni a fejem közben.

2020. aug. 11. 11:14
 18/53 anonim ***** válasza:
79%

Szia, Olcsójános. :) Biztos találsz majd olyan nőt, akinek soha nincsen igénye olyan programra, ami pénzbe kerül, és ő is egész életében az utcán/parkban egy padon/földön szeretne üldögélni, és ez teljesen kielégíti.

De ez nem az átlag ember. Embert írok, mert egy szellemileg aktív ember időként igényli az ingereket, az éttermet, utazást.

Egy hasonló filléreskedő olcsójánossal(pankával) jól összeillenétek. Vagy egy otthonülő nővel.

2020. aug. 11. 11:22
 19/53 A kérdező kommentje:
A válaszok alapján van remény. Úgy tűnik vannak nők akiket nem kell folyamatosan dőzsöltetni.
2020. aug. 11. 11:25
 20/53 anonim ***** válasza:
95%
De neked akkor sem lesz csajod.
2020. aug. 11. 11:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!