Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhívok egy nőt muszáj első randin étterembe vinni?
Figyelt kérdés
Egy nő ismerősöm ezt mondta nekem,hogy első randi legyen étterembe,hogy jó benyomással legyek a nőre mert ezt a nők elvárják.Nem magából indul ki véletlenül?Nekem olyan mű ez az egész éttermesdi én sokkal lazábban gondoltam ezt a randi dolgot.Nem nem a fizetés miatt aggódok,hogy spór vagyok semmi köze ehhez ha valaki ezt gondolná.2021. júl. 17. 23:39
51/67 moozygoo válasza:
Dobsz egy forrást a statisztikáról ? kíváncsivá tettetek
52/67 anonim válasza:
Sosem járnék olyan pasival, aki nem fizet első randin.. Menjen a fenébe, ha ennyire sem képes. Ja és nem nagy összegre gondolok... N
53/67 anonim válasza:
47es, miért kéne villantani bármit is? Ha mindegyik akar a másiktól valamit, akkor mindegyik villantson.
54/67 anonim válasza:
38, szerintem ugyanezt ugyanígy szakajtónyi férfi is elmondhatná magáról.
55/67 anonim válasza:
Most így nem tudom, hogy hol olvastam , de mindenki tudja, hogy békeidőben több lánygyermek jön a világra mint a háborúban. Ne kérdezd, hogy miért? De, ha cicákat keresel abban az esetben lehet, hogy úgy áll a dolog, hogy egy cicára jut 100 pasi.
56/67 anonim válasza:
"47es, miért kéne villantani bármit is? Ha mindegyik akar a másiktól valamit, akkor mindegyik villantson."
Hát talán azért, mert egyelőre az összes p...na a nőknél van:DD
57/67 anonim válasza:
Akkor bennem van a hiba, hogy nem várom el feltétlenül, hogy első randin villantson ! Az, hogy hogy áll valaki anyagilag sok mindenből le lehet szűrni. Különben a gazdag pasik skótok. Na azok tényleg a cicákat keresik.
58/67 anonim válasza:
Attól függ, mennyire "puccos" nőnél próbálkozol. Vannak ilyen luxi libuskák, insta modell, gazdag apuci szupergazdag lánya, top 10/10es nőci... azoknál valószínűleg az éttermes randi a beugró, mert a többség "gáláns", pénzes pasit keres, és ha az illető nem étterembe viszi őket, hanem "csak" sétálni, fagyizni, teázni, akkor már "spúr mocsok" meg "jobb is próbálkozott nálam". Ha normális, átlagos nőknél próbálkozol, egyáltalán nem kell éttermes randi, a többség nem is volt ilyen helyen randizni, és nem is várja el. Az azért pozitívum, ha hajlandó vagy valamit fizetni, ha már meghívtad és nem olcsójánoskodsz rajta, de az lehet egy pohár kóla is.
59/67 anonim válasza:
Az előttem szólónak igaza van !
60/67 anonim válasza:
Èn egy kávèzót szoktam javasolni.mindenkepp nyílt terepet,ahol masok is vannak.De nem igenylem a draga ettermeket,nem szeretnèm utana kellemetlenül èrezni magam ha nem jon be a pasi v en nem jovok be neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!