Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhívok egy nőt muszáj első randin étterembe vinni?
Figyelt kérdés
Egy nő ismerősöm ezt mondta nekem,hogy első randi legyen étterembe,hogy jó benyomással legyek a nőre mert ezt a nők elvárják.Nem magából indul ki véletlenül?Nekem olyan mű ez az egész éttermesdi én sokkal lazábban gondoltam ezt a randi dolgot.Nem nem a fizetés miatt aggódok,hogy spór vagyok semmi köze ehhez ha valaki ezt gondolná.2021. júl. 17. 23:39
1/67 moozygoo válasza:
Hülyeség nem muszáj étterembe vinni, én egyszer se randiztam ott
2/67 anonim válasza:
Hát jah, mindenki magából indul ki.
3/67 anonim válasza:
Igen. Kötelező. Erről egyeztek meg egyszer a nők titokban, aki ezt nem tudja, azt kikosarazzák.
4/67 anonim válasza:
Nem ezen fog múlni a siker.
Saját tapasztalat.
Első talinàl nézzétek meg, hogy egyàltalàn stimmel e, a màsik külseje
5/67 anonim válasza:
Ugye te valami 32 éves szűz fiú vagy?
6/67 anonim válasza:
Folyt: ehhez nem feltétlenül kell étterem, 3 fogàsos menü
Nagyon sok fiú és lány több órát elszenved egy étterembe , hogy hazamenjen és megírja otthon, hogy bocs nem vagy az esete.
Ehhez még kàr flancolni.
Majd a màsodikon ráérsz szerintem
7/67 anonim válasza:
Egy nővel se voltam étteremben. Amikor kölcsönös volt a szimpátia lett folytatás. A nő ismerősöd olyan lány, aki ezt igényli, de szerintem kevesen ilyenek. Fő szempont, hogy megismered a másikat és érezd jól magad.
8/67 anonim válasza:
Mi sétáltunk, utána egy sör/fröccs valami kiülős helyen.
9/67 anonim válasza:
Elsőre egy séta, és ha hosszúra nyúlik a randi, akkor cukrázda, vagy valami gyorsétterem is simán megteszi.
Lehet, hogy a nőnek is kínos lenne, hogy ki kell öltöznie egy vacsorához.
10/67 anonim válasza:
Sokkal jobb első randin sétálni vagy inni valamit. Egyrészt, ha nem túl szimpi a másik, nem kell udvariasságból órákat ülni az étteremben, másrészt nem kell x ezret kifizetni a semmiért (ha nem jön össze). Volt olyan férfi, aki nagyon erőltette az éttermet, belementem, de nem volt olyan jó élmény, nem is találkoztunk többet. Raersz akkor ilyennel eloallni, ha már összejottetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!