Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfi jó autóval...vajon miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi jó autóval...vajon miért?

Figyelt kérdés

Felszínesnek fog tűnni a kérdésem, de nem az.

Beszélgetek neten egy pasival. Bejelölt facen és látom, hogy alfa romeot vezet. Nos, én vagyok az akit teljesen hidegen hagynak a kocsink.

Viszont: elég sok csinos, pénzleső csinibaba erre megy. Akkor hogyhogy szingli? Helyes fiúként, jó kocsival? Hiszen az ilyen típusra tapadnak a lányok...

Ráadásul én tök átlagos vagyok, nem a kikent, kifent fajta.

Nagyon felszínesnek tűnök, ha feltételezem, hogy ennek a srácnak van valami problémája amit nem fedett még fel így neten? Amiért nincs barátnője?

2021. jún. 22. 12:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
45%

Egyébként nekem 8 éves Alfám van, a sima karbantartós dolgokon túl eddig még nem kellett szerelőhöz vinni. Mint ahogy egy 8 éves autót úgy alapból nem kell gyakran szervízelni. Egy 15 éves autóval meg nyilván több lesz a baj, márkától függetlenül. Kár, hogy Alfák esetében a 15+ korosztály a gyakoribb az országban (ezért az általános rossz hírük. Új kocsiként prémium minőség, a BMW versenytársa, csak szebb -egyéni vélemény, de a fent említett Giuliára nézzetek már rá, nem vagyok autórajongó csaj, de azért bazz... Az olaszok tudnak, ha akarnak).

Kérdező: az viszont tény, hogy az Alfák nem a klasszikusan csajozós autók. De még ha az is lenne: nem biztos, hogy minden olyan pasi, aki szereti az autókat, meg prémium márkával jár (legyen az Alfa, BMW vagy bármi), az szívesen összejön olyan csajjal, aki emiatt lenne vele. Ha szimpi és érdekel, akkor ismerd meg jobban, hátha mégsincs vele olyan nagy baj. Vagy ha mégis van, hát akkor is inkább tényekre alapozva döntsd el, ne előítéletekre.

2021. jún. 22. 17:35
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy nagyobb darab full fullos Chevroletem van de nincs kint róla kép a közösségi oldalakon, nem csajozás miatt vettem hanem kényelmes és megtetszett. (Városban meg bringával járok.) Tökmindegy kinek milyen autója van. Azt nem szeretem akinél kB minden második poszt és mondat a kocsiról szól. 30/F
2021. jún. 23. 07:33
 23/23 anonim ***** válasza:
De az sem mindegy, mennyi idős az az Alfa. Amit az utakon látok, azok ilyen 8-10-15 éves változatok, azokkal tényleg nem lehet csajozni.
2021. jún. 23. 10:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!