Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi jó autóval...vajon miért?
Felszínesnek fog tűnni a kérdésem, de nem az.
Beszélgetek neten egy pasival. Bejelölt facen és látom, hogy alfa romeot vezet. Nos, én vagyok az akit teljesen hidegen hagynak a kocsink.
Viszont: elég sok csinos, pénzleső csinibaba erre megy. Akkor hogyhogy szingli? Helyes fiúként, jó kocsival? Hiszen az ilyen típusra tapadnak a lányok...
Ráadásul én tök átlagos vagyok, nem a kikent, kifent fajta.
Nagyon felszínesnek tűnök, ha feltételezem, hogy ennek a srácnak van valami problémája amit nem fedett még fel így neten? Amiért nincs barátnője?

Az Alfa Romeo egy pocsék autó, ismerősöm állandóan szervizbe járt vele.
Amúgy ilyen logikával minden nőnél lehetne nézni, hogy jééé, nem bűn ronda, mégsincs pasija, nyilván komoly gondok vannak vele.
Amúgy a nők többségét egyáltalán nem hatják meg az autók, jó ha van, és menjen, azt kész.
Hát én lányként mást veszek észre. A "libácskák" mennek ha márkajelzést látnak.
Azt nem tudom, hogy mennyire jó kocsi az alfa, csak van egy "neve". Bár nálam ez így összevetve inkább vészcsengő.

Erről a kérdésről messziről ordít, hogy kamu, de azért válaszolok:
1. Nem minden férfi vágyik kikent-kifent cicababára.
2. Nem minden férfi vágyik arra, hogy egy luxusbaba a pénzéért vele legyen, hanem társra vágyik, aki önmagáért van vele.
3. Nem minden férfira tapadnak a csajok csak azért, mert alfa romeót vezet. Vannak pl. nem partiarcok, akiknek nincs nagy ismeretségi köre, lehet, hogy programozó vagy más olyan szakmája van, ahol inkább a férfitúlsúly jellemző, így nincs honnan rátapadjanak a csajok.
4. Azért, mert van egy jó kocsija, még nem biztos, hogy pénzes. Ez lehet egy hobbi is, amire többet költ, míg más rohadt drága gamer cuccokat vesz.
Lehet, hogy van valami stikkje, de lehetséges, hogy nincs. Még mindig csak azokra a pasikra és nőkre hajtanak egy csomóan, aki szem előtt van, nagy a szociális hálója, sokat jár különböző rendezvényekre, ahol ráakadhatnak. Ha neki van 3 barátja, akikkel sörözgetni jár, amúgy meg egyedül bütykölgeti az autóját, akkor az aranyásóknak sincs radarjuk, ami megmondja, hogy X helyen van egy szingli, helyes, pénzes pasas.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!