Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfi jó autóval...vajon miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi jó autóval...vajon miért?

Figyelt kérdés

Felszínesnek fog tűnni a kérdésem, de nem az.

Beszélgetek neten egy pasival. Bejelölt facen és látom, hogy alfa romeot vezet. Nos, én vagyok az akit teljesen hidegen hagynak a kocsink.

Viszont: elég sok csinos, pénzleső csinibaba erre megy. Akkor hogyhogy szingli? Helyes fiúként, jó kocsival? Hiszen az ilyen típusra tapadnak a lányok...

Ráadásul én tök átlagos vagyok, nem a kikent, kifent fajta.

Nagyon felszínesnek tűnök, ha feltételezem, hogy ennek a srácnak van valami problémája amit nem fedett még fel így neten? Amiért nincs barátnője?

2021. jún. 22. 12:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Lecserélem a suzukimat egy mercedesre. Egy próbát megér. Hol tapadnak rá a nők? Utcán? Strandon? Szórakozóhelyen?
2021. jún. 22. 13:48
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak az a problémája, hogy értelmesebb nőt akar, mint a felszínes pláza ribik.
2021. jún. 22. 13:53
 13/23 anonim ***** válasza:
A te fejedben vannak bajok, rakd helyre a gondolataidat aztán ismerkedj
2021. jún. 22. 14:04
 14/23 anonim ***** válasza:
Én most cseréltem az 5 éves mercimet újra. Ez nem függ össze a csajozással. előtte is volt, ezután is lesz, sőt akkor is volt, mikor trabim volt.
2021. jún. 22. 14:20
 15/23 anonim ***** válasza:
Azzal max a szervizbe jár
2021. jún. 22. 14:20
 16/23 anonim ***** válasza:

A párom legjobb barátja 33 éves.

Nem mondom hogy jó pasi, de nem is rossz.

Legalábbis nekem nem az esetem.

Norvégiában dolgozott jó pár évet. Van ott lakása

1 éve van itthon a korona vírus miatt, ahonnan a Norvég "munkaügyitől" vagy nem tudom hogy nevezik ott, 2 hetente kap 350. 000ft segélyt már 1 éve.

Bár lassan már vissza kell mennie dolgozni.

Nem értek a kocsikhoz de egy vadonatúj audit vezet, nem tudom a típusát, de konkrétan nekem is leesik az állam olyan gyönyörű és főleg kényelmes.

Elég nagy baráti társasága van neki is, bulizni is jár. De szó szerint 1,5 éve nincs barátnője!

Pedig szeretne kapcsolatot, ismerkedik is a neten és még sem alakul semmi.

Pedig nincs vele baj szerintem.

Volt már pár randija a badooról, ahova nyilván kocsival ment stb

2-3 randi után soha nem volt folytatás pedig ő szerette volna

Szóval nincs jelentősége a kocsinak vagy pénznek... Mert ha lenne ez a srác sem lenne szingli.

Ha egyszerűen nem jön be a csajoknak akkor tök mindegy milyen kocsija van.

Biztos vannak ilyen felületes nők is.... De ezt a srácot eddig rendesen elkerülték azok is... Meg az én baráti körömben sincs mondjuk olyan lány aki erre hajtana.

Mondom ezt úgy hogy ráadásul Pesten élünk.

Szóval ez abszolút hülyeség

28/N

2021. jún. 22. 14:43
 17/23 anonim ***** válasza:
30%
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio verde. Nem csajozós... Nem. Ultra sz*r. 🙄😎 A luxuscikk meg azért az, mert drága, a fenntartása is, és különleges érzelmeket ad.
2021. jún. 22. 15:00
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem is nagyon volt eddig igénye csajra.. Alfa tulaj.. Rendszeresen lesz*pja saját magát + mikor lenne ideje csajozni, azért mindennap alvás, munka, gyorsan szervízbe, mire észbekap már este..
2021. jún. 22. 15:30
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál hogy sok férfi nem a csajok miatt választ egy bizonyos autó márkát? Azért nem körülöttetek forog a világ. Különben is Alfa Romeo ugyanúgy kerülhet pár százezerbe, mint 40 millióba is, azt meg nem írtad hogy milyenféle van neki.
2021. jún. 22. 16:02
 20/23 anonim ***** válasza:
72%

Az alfa az tréleren is egy műalkotás főleg ha 159- es. Még, hogy nem csajozós verda :D

Nem kell állandóan keresni valami hibát a rendszerben. Majd ha randizol vele figyelsz aztán kész, mi értelme van előre ilyeneken agyalni?

2021. jún. 22. 16:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!