Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként ha freindzoneba kerültem, ki tudok lépni onnan?
Figyelt kérdés
Megismertem egy pasit, akivel első pillanattól megvolt a szikra köztünk, viszont őt valószínűleg zavarja a korkülönbség (14 évvel idősebb nálam, én 27 vagyok, ő 41, habár külsőleg ez abszolút nem látszik rajta, max 35-nek néz ki). Nem mondta ki konkrétan, de többször utalt rá, hogy "ő már öreg, érzi a kort magán" és előttem még itt áll az egész élet, fiatal vagyok, értelmes, blabla... Azt érzem a korom miatt freindzoneba tett, de ugyan úgy keresi a társaságom, minap is hozott nekem sütit, estéket töltünk együtt, beszélgetünk, szeretünk együtt lenni, kb mintha két naponta randiznánk, csak nem közeledik. Pedig érzem, hogy tetszem neki. Nem mondom, hogy nem sok a 14 év, de egyszerűen annyira megtestesíti a számomra ideális férfit (főként érzelmileg és mentálisan), hogy én nem akarom ennyivel letudni, hogy korban nem passzolunk és hagyjuk. Olyan a személyisége, ami mellett felőlem meg is öregedhet, mert a lelkemet feltölti. Most légyszi ne menjünk bele, hogy sok a 14 év és keressek mást stb, mert nem szeretnék. A kérdés az, hogy vajon lehet rá hatni, hogy elengedje ezt a parát a korkülönbség miatt? Ki lehet keveredni a friendzoneból valahogy?2021. jún. 20. 13:03
21/22 anonim 

válasza:

Ebben a nőben benne van a "majd én megváltoztatom", "majd én előcsalogatom a csigaházából", "majd én...", "majd én...".
Itt óriási koppanás-beégés lesz.
22/22 anonim 

válasza:

Nem akar tőled semmit. Ebben teljesen biztos lehetsz. Egy 41 eves ferfi épp eleg céltudatos ahhoz hogy el tudja donteni mit akar s mit nem. Ha megakar szerezni magának egy nőt azt meg is fogja s nem kertel. Téged nem akar. Kislány vagy hozzá ezt ertsd meg s ezt ő pontosan tudja. Ne adjatok neki tanácsot h mit tegyen a palival mert a kerdezo fog belole ki jonni rosszul. Ne hallgass azokra akik azt írják h csábítsd el🙂a magad módján el tudnád de max egy éjszakára s az neked nagyon fájna. Semmit nem akar higyjed el. S barátkozz meg a tudattal h ez így van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!