Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként ha freindzoneba kerülte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ha freindzoneba kerültem, ki tudok lépni onnan?

Figyelt kérdés
Megismertem egy pasit, akivel első pillanattól megvolt a szikra köztünk, viszont őt valószínűleg zavarja a korkülönbség (14 évvel idősebb nálam, én 27 vagyok, ő 41, habár külsőleg ez abszolút nem látszik rajta, max 35-nek néz ki). Nem mondta ki konkrétan, de többször utalt rá, hogy "ő már öreg, érzi a kort magán" és előttem még itt áll az egész élet, fiatal vagyok, értelmes, blabla... Azt érzem a korom miatt freindzoneba tett, de ugyan úgy keresi a társaságom, minap is hozott nekem sütit, estéket töltünk együtt, beszélgetünk, szeretünk együtt lenni, kb mintha két naponta randiznánk, csak nem közeledik. Pedig érzem, hogy tetszem neki. Nem mondom, hogy nem sok a 14 év, de egyszerűen annyira megtestesíti a számomra ideális férfit (főként érzelmileg és mentálisan), hogy én nem akarom ennyivel letudni, hogy korban nem passzolunk és hagyjuk. Olyan a személyisége, ami mellett felőlem meg is öregedhet, mert a lelkemet feltölti. Most légyszi ne menjünk bele, hogy sok a 14 év és keressek mást stb, mert nem szeretnék. A kérdés az, hogy vajon lehet rá hatni, hogy elengedje ezt a parát a korkülönbség miatt? Ki lehet keveredni a friendzoneból valahogy?
2021. jún. 20. 13:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
8, aranyos vagy, de ez csak a te kényszerképzeted. Egyáltalán nem manipulatív, nem játszmázik. Ő az egyik legtisztaszívűbb ember akivel életemben találkoztam.
2021. jún. 20. 14:09
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Van pár férfi, akivel kifejezetten szeretek beszélgetni, de nem minddel szeretnék ágyba is bújni.

Ezt kellene megértened. Nem érez vágyat irántad, nem akar rongyosra kfélni, csak jól érzi magát veled.

Ebből nem lesz több.

2021. jún. 20. 14:10
 13/22 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván. Annyira cuki és tisztaszívű, hogy állandóan egy számára kislánynak tartott valaki mellett teszi magát, holott tudja, hogy az meg van veszve érte. Ha azt akarná, hogy boldog legyél és találj egy normális faszit, akivel kölcsönös, nem szórakozna veled. De hiába beszél nektek az ember.
2021. jún. 20. 14:12
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
És hol töltötök ti együtt estéket?
2021. jún. 20. 14:17
 15/22 A kérdező kommentje:

12, lehet, hogy nem akar rongyosra kefélni, de világos, hogy szexuálisan vonzódik hozzám, mert érezhető a "véletlen" érintésekből, a lopott pillantásokból, a gesztusaiból.

13, nem tudja, hogy meg vagyok veszve érte és nem is szórakozik.

14, ez miért lényeges?

2021. jún. 20. 14:22
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
Ha szellemileg egy szinten vagytok, az mindkettőtőkre nézve komoly baj.
2021. jún. 20. 14:42
 17/22 A kérdező kommentje:
16, nem azt írtam, hogy egy szinten vagyunk, hanem hogy szellemileg passzolunk, azonos az értékrendünk, hasonló az érdeklődési körünk, tudunk aktívan beszélgetni bármiről.
2021. jún. 20. 14:51
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Tutira egyedülálló a pasi?
2021. jún. 20. 15:44
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

A szellemi passzolás, az azonos értékrend és az érdeklődési kör max. egy barátsághoz, de inkább haversághoz elég.

Egy 41 éves férfi, ha fél a kezdeményezéstől (főleg, ha tudja, hogy nyitott kapukat dönget), ott komoly baj van. Hogy lehet(ne) tervezni így vele bármit is, ha már az első lépés sem megy?

Ha volt már nős, valószínűleg tele van csalódással; ha meg nem, valószínűleg defektes a pali.

2021. jún. 20. 16:38
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ah, az ilyen kérdéseknél úgyse értik meg, hogy nem akarják őket. Max egy pár menet lesz a vége, aztán sírás. Hiába írnak bármit. :) Nehogy keress egy normális pasit magadnak, ragaszkodj a szarhoz.
2021. jún. 20. 16:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!