Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként ha freindzoneba kerülte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ha freindzoneba kerültem, ki tudok lépni onnan?

Figyelt kérdés
Megismertem egy pasit, akivel első pillanattól megvolt a szikra köztünk, viszont őt valószínűleg zavarja a korkülönbség (14 évvel idősebb nálam, én 27 vagyok, ő 41, habár külsőleg ez abszolút nem látszik rajta, max 35-nek néz ki). Nem mondta ki konkrétan, de többször utalt rá, hogy "ő már öreg, érzi a kort magán" és előttem még itt áll az egész élet, fiatal vagyok, értelmes, blabla... Azt érzem a korom miatt freindzoneba tett, de ugyan úgy keresi a társaságom, minap is hozott nekem sütit, estéket töltünk együtt, beszélgetünk, szeretünk együtt lenni, kb mintha két naponta randiznánk, csak nem közeledik. Pedig érzem, hogy tetszem neki. Nem mondom, hogy nem sok a 14 év, de egyszerűen annyira megtestesíti a számomra ideális férfit (főként érzelmileg és mentálisan), hogy én nem akarom ennyivel letudni, hogy korban nem passzolunk és hagyjuk. Olyan a személyisége, ami mellett felőlem meg is öregedhet, mert a lelkemet feltölti. Most légyszi ne menjünk bele, hogy sok a 14 év és keressek mást stb, mert nem szeretnék. A kérdés az, hogy vajon lehet rá hatni, hogy elengedje ezt a parát a korkülönbség miatt? Ki lehet keveredni a friendzoneból valahogy?
2021. jún. 20. 13:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
50%
A friendzone nem egy misztikus kategória. Mindneki oda kerül, aki szimpatikus, a baráti kör tagja, de párkapcsolati oldalról nem vonz, nem tartom vonzónao mint pasi, vagy valami más miatt nem akarok vele járni. Ennyi.
2021. jún. 20. 13:17
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
Mond meg neki, hogy te többet szeretnél és részedről nem gond a nagy korkü. Innentől nála van a labda. Ha ezután sem lép, akkor hanyagolnám barát szinten is, mert nem fogsz tudni továbblépni.
2021. jún. 20. 13:20
 3/22 anonim ***** válasza:
26%
Ezek szerint közeledik, csak gyáva továbblépni. Nyugodtan kezdeményezhetsz te is, egy-két érintés, de el is mondhatod neki, hogy vonzónak találod.
2021. jún. 20. 13:21
 4/22 A kérdező kommentje:
Beszélgettem egy pszichológus ismerősömmel (aki szintén férfi és 40+), és azt mondta szerinte szüksége van megerősítésre, hogy igen, érdekes számomra, mert ha nem 100% az önbizalma, talán nem tudja/akarja elhinni, hogy komolyan érdekel egy huszonéves nőt. Illetve azt is mondta az ismerősöm, hogy szerinte egyelőre ne lépjek csak adjam a jeleket, hátha összeszedi magát és felbátorodik. Ha nem, akkor persze elmondom majd neki, hogy többet szeretnék.
2021. jún. 20. 13:31
 5/22 anonim ***** válasza:
18%
El tudod csábítani, ha többet mutatsz a testedből, közelebb ülsz, állsz és sétálsz mellette, és hozzáérsz néha.
2021. jún. 20. 13:56
 6/22 anonim ***** válasza:
90%

"Olyan a személyisége, ami mellett felőlem meg is öregedhet, mert a lelkemet feltölti."

Ezt ő nem így gondolja, ennyi.

2021. jún. 20. 13:57
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

"El tudod csábítani, ha többet mutatsz a testedből, közelebb ülsz, állsz és sétálsz mellette, és hozzáérsz néha."

Ez egy 40-es férfinak már nem elég, ha komolyat keres. Ott már szellemileg sem árt villantani.

2021. jún. 20. 13:59
 8/22 anonim ***** válasza:
64%
Ez a pasi tudja, hogy mit csinál. Kicsit sem érdekli a korkülönbség, amíg csak a szex lesz a téma. Szórakozik veled, nem véletlen az, amiket csinál. Te meg azt hiszed, haverkodik, holott ez a terv része. A végén te dobod oda magad neki, szinte könyörögve, de ő szólt előre, hogy semmi komolyat nem akar. Ha ez kell, hajrá, csináld.
2021. jún. 20. 14:07
 9/22 A kérdező kommentje:

Nem vagyok az a típus aki kipakolná a bájait és nem gondolom, hogy őt azzal tudnám megfogni.

Szellemileg passzolunk, lekötjük egymás figyelmét. És nyilván nem azért jön rendszeresen, mert unatkozna mellettem. Ő is megfogalmazta már, hogy szeret velem beszélgetni, pedig alapvetően csendes, szótlan típus, mellettem mégis beindul a beszélőkéje.

2021. jún. 20. 14:07
 10/22 anonim ***** válasza:
88%
Fu, de naiv vagy. :)
2021. jún. 20. 14:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!