Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez miféle randi?Csak ennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miféle randi?Csak ennyit érek?Vagy ez milyen férfi? Mit gondoljak róla nem tudom.

Figyelt kérdés

Nem vagyok extra igényű, sőt nagyravágyó, nem tudom mit gondoljak erről. Megismerkedtem egy férfivel,2 találkozónk volt eddig, és legutóbb találkoztunk is a megadott helyen és időben.

Erre mondja nekem miért nem cipőben jöttem, mert ő menne kicsit túrázni a környéken.

Na mondom, jó menjünk, nem adtam fel, de azért mondtam neki, ezt jó lett volna, ha előre mondod és úgy készülök. Jó elmentem, hátha ez csak kicsit sikerült rosszul. Utána mondja akkor együnk egy fagyit. Aztán el is mentünk, de nem egy fagyizóba, hanem egy boltba jégkrémért. Én mondtam nem kérek, üljünk le a fagyizóba, hát ő oda nem akar menni. Jó lesz a boltból pálcás jégkrém akkor is ragaszkodott ehhez. Gondoltam rá anyagi okok miatt, de a boltban annyit fizett mintha a fagyikért fizettünk volna.

Én mondtam éhes is lettem, mondtam együnk valamit, a mosdóba is kellett volna mennem. De úgy tett mint aki nem is hallotta. Én nem vártam hogy állja a költségeket, de ez úgy érzem nem egy randi, hanem egy semmi. Arra sem volt képes,hogy meghívjon mondjuk egy üdítőre. Eddig akikkel randiztam, mondta a férfi egy kávé vagy egy süteményre ülj be velem, és nem a padon ültem az utcán egy rossz ízű pálcikás jégkrémmel. És aztán ha mentünk legközelebb, megbeszéltük hogy akkor ezt így közösen fizetjük mondjuk.

2021. jún. 13. 18:16
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
97%
Hát az nehogy hiszti legyen már, hogy 1 óra padon ülés után pisilni kell.
2021. jún. 13. 20:49
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
A sóhersége egy dolog, a bunkó, nemtörődöm stílusa meg egy másik. Én lezárnám vele az ismerkedést!
2021. jún. 13. 21:03
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
+ azt hitte gondolatolvasó vagy, vagy mi a fene? (Arra gondolok, amikor mondta, hogy miért nem cipőben jöttél)
2021. jún. 13. 21:03
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Nehogymár hiszti legyen az, hogy az ember a testi szükségleteit ki akarja elégíteni, mint a pisilés és az evés. Igen, az a kérdező hibája IS, hogy nem volt lefixálva, mi a program, én el sem indulnék úgy, hogy nincs meg, hogy mit csinálunk. De ez a pasi egy önző izé, mert konkrétan SEMMI olyan dolog nem történt, amit a kérdező szeretett volna. Sétáltak meg padon ücsörögtek, mert a pasi azt akart, nem mentek fagyizóba, hanem boltban vettek fagyit, pedig a kérdező jelezte, hogy másként szeretné, és még egy egyszerű kajára sem ültek be, és nemhogy elutasították, hanem ez a díszpinty úgy tett, mintha süket lenne. Ennél undorítóbb viselkedést aligha tudnék elképzelni: nem veszem semmibe annak a kívánságát, akit éppen szeretnék megnyerni magamnak (meg eleve annak sem, aki az idejét rám szánja).
2021. jún. 13. 21:17
 45/47 A kérdező kommentje:
44: de megbeszéltük hogy találkozunk az adott helyen és időben, de nem azon a helyen, amit ő utána kitalált magában. Ez a hely egy 1,5 kmes táv,emelkedős részen földúttal 😀 de még aznap se hívott, hogy akkor hozz cipőt. Amúgy meg egy 2.találkozást nem erdőbe szerveztem volna, kb volt vagy 35 fok, plusz még jó nagy borulás is jött, és mondtam de nemsokára esik, és csak nevetett rajta. Előtte való este lebeszéltük a helyet és időt, kérdezte mit szeretnék, mondtam akkor üljünk be valahova, a városban lehet sétálni is, mivel erre még nem járt, akkor ezt azt megmutatnék neki, ha szeretné, mondta rendben, ott vár majd. Én mentem is, ránézett a lábamra és hogy nem cipőben jöttem? Én honnét tudtam volna mit gondol ha nem mondja.Ez már viccnek is rossz.
2021. jún. 13. 21:30
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hát így még világosabb a dolog :D. Legközelebb, ha egy pasi hasonlóan viselkedik, nyugodtan ejtsd az első randi után, keressen valaki olyat, akit nem zavar, ha süketnek tetteti magát :D. Bár lehet, hogy én randi közben otthagytam volna, szórakozzon azzal, akinek két anyja van.
2021. jún. 13. 21:35
 47/47 A kérdező kommentje:
46: ez az én hibám is, mondtam volna hogy ennyi volt,és otthagyom. De tanultam belőle az biztos 💁🏼‍♀️ csak gondoltam lehet jó lesz hátha 😀
2021. jún. 13. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!