Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek erről mi a véleményetek? Komolyan gondolja?
Szerintem nem fura, hogy megkérdezte. Biztos látta rajtad, hogy lehet, hogy izgulsz, vagy nem akarja, hogy nyomulósnak gondold.
Sokan vannak úgy, hogy neten nem szeretnek irkálni. De miért nem videóchatel-tek, pl. skpye-on? És akkor nem kéne írni és akkor láthatjátok is egymást.
Nem kell egyből rosszra gondolni.
Az furi, hogy így rákérdez...
A messenger nem katasztrófa, a párommal 6. éve vagyunk boldogok együtt, de chaten a mai napig szűkszavú velem, egész egyszerűen nem szeret írásban "beszélgetni". Ha élőben megy a kommunikáció, ezen nem aggódnék.
Én se vagyok híve az írásbeli beszélgetésnek.
Viszont az elmúlt 40+ évben sohasem kérdeztem ilyet.
Béna, szűz, vagy hiper-korrekt kommunikáció
Az USA valamelyik államában akkor nem törvénysértő a szex, ha minden új szakaszban a partner szóbeli egyetértéssel jóváhagyja
Ebből azért nem gondolnám egyből.
Ha nem figyel arra,amit mondasz,nem hívott volna el randizni,csak magához időt eltölteni,ha nem igazán kedves,ha egyszer ezt állítja,majd hirtelen meggondolja magát,ha tùlságosan nyomja ezt a komoly kapcsatban gondkozott mindig is dolgot,ha nem hajlandó megmoccani.Pl.gyere Te el bizonyos helyig,mert neki az közelebb van.Sztem inkább ezek utalhatnak rá,hogy csak szexre kellesz.
Amùgy ez sajna olyan,hogy a legtöbbször csak utána derül ki arra kellettél e neki.Előtte meg nem érdemes magad ezzel nyomni.Sztem fura,hogy megkérdezte léphetnétek e szibtet,de lehet látja izgulsz,vagy bármi.Így inkább illedelmes.
Hát jogos a feltevésed, bár az 5. randi keretein belül igazán belefér a csók.
Hol ismerted meg? Ez a tényező sok mindenre választ ad, pl. ha Tinderen, akkor valószínűleg a bugyidba szeretne bejutni. Viszont ha közölte, hogy szeretne kapcsolatot Veled, akkor abszolút rendben van így is. Sok sok tényező függvénye, túl keveset írtál. Az is lehet, hogy csupán hiper udvarias, és pont ezért extra korrekt szeretne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!