Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan gondolja velem? Fiúk!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolja velem? Fiúk!

Figyelt kérdés
Először is fiúk válaszára vagyok kiváncsi hogy ők hogyan gondolják.Van egy srác akivel már hónapok óta randizunk. És mindig oylanokat mondd h szeretené ha az ővé lennék, meg h nagy esélyt lát arra h az övé legyek. Ugye nem csak a szexre gondol h oylan értelemben legyek az övé hanem pl mint barátnője? MErt mindig azt mondja h komolyan gondolja velem és sosem bántana stb. Akkor gondolom nem csak szexet akar ugye?
2019. máj. 4. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindig idővel derül csak ki, hogy mit is akar majd a másik....senki sem gondolatolvasó.
2019. máj. 4. 11:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nagy esélyt lát rá, hogy az övé lehetsz?! Az esély kin múlik? Rajtad? Manipulálni akar ezzel? Vagy ő még nem döntött, de te lehetsz nála a befutó?
2019. máj. 4. 11:40
 3/9 Rockarc ***** válasza:

Nem tudom. Ilyeneket akkor szoktak mondani a sracok, amikor direkt agyba akarnak vinni valakit. Aki komolyan gondolja az nem igerget felelotlenul. De ez addig nem fog kiderulni, amig le nem fekszel vele. Ezert szoktak azt mondani, hogy addig varj, amig nem vagy kesz ra. Aztan az, hogy a sexnel tobb is lesz az majd csak utana derul ki.

Sokan elkovetik azt a hibat, hogy a sex-et ossze akarjak kotni azzal, hogy vele akarom leelni az eletemet. Ebbol lesznek a nagy csalodasok. A sex-et lehet es kell is onmagaert elvezni, a parkapcsolat pedig egy plusz hozza. Igen ritka, plane a mai vilagban, hogy az elso paroddal egyutt lesztek nyugdijas korotokban.

43F

2019. máj. 4. 11:44
 4/9 anonim ***** válasza:

A női naivitás határtalan. Egy komoly férfi olyat sosem mond hogy "nem csak szexre kellesz... az enyém leszel...stb..."

Madarat tolláról... hallottad már ez valaha is? Ha lenne tartásod, már páros lábbal rúgtad volna ki ezt a kis low IQ telepi betyárt, de ha neked is ez a szinted, akkor már értem a kérdésed. Ebben az esetben légy az övé, ő mondta hogy nem csak szexre kellesz neki, így biztosra mehetsz.

2019. máj. 4. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Igy van verjetek ala szerencsetlen sracnak gratulalok... miert fajna nektek ha csak megfektetné?
2019. máj. 4. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Megkéne kérned, hogy ne virágnyelven beszéljen, mert ez egyelőre bármit jelenthet.

32/f

2019. máj. 4. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Amikor egy férfi nem konkrét, hanem ilyen maszlagokat böfög fel, ott valami nem kerek.
2019. máj. 4. 12:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Az örök klasszikus: Aki udvarol, az dugni akar. Örülök hogy segíthettem :)
2019. máj. 4. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogy mire gondol, senki se tudja megmondani... Amennyiben számára többet tudsz nyújtani mint szex, biztos lehetsz benne, hogy nem csak szexet akar. Több minőségi időt vagytok együtt? Jól érzitek magatokat, spontán keresi a társaságod? Összeillik a személyiségetek? Mi az amit szeretsz benne és fordítva? Akar komoly kapcsolatot? Szerintem ezek a válaszok segítenek abban, hogy mit akarhat tőled.
2019. máj. 4. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!