Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy férfi komolyan gondolja-e az ismerkedést?
Megismerkedtem egy hete egy koncerten valakivel. Beszélgettünk a pultnál, majd facebookot cseréltünk és szinte azonnal elkeveredtünk egymástól. Azóta éjjel-nappal beszélgetünk.
Rengetegszer elmondja, hogy komoly kapcsolatot keres (eddig csak ég, volt neki) és hogy bár nagyon válogatós, én nagyon szimpatikus vagyok neki.
Ezt eddig el is hittem, de ma kezdett gyanússá válni, hogy túl tökéletes.
Mindig bókol, hogy milyen szép (mondjuk tényleg nincs okom panaszra), különleges, egyedi vagyok. Hogy mindenképpen szeretne velem újra találkozni, megismerni, mert tényleg érdeklem. Bármit írok, szinte azonnal és kedvesen válaszol. Túl tökéletes mind külsőre, mind belsőre.
A tanácsotokat szeretném kérni. Honnan lehet tudni, hogy egy férfi komolyan gondolja-e az ismerkedést?
Inkább most koppanjak, mint akkor, ha óvatos vagyok és bár idővel, de odaadom neki magam és hűlt helye marad.
"Mindig bókol, hogy milyen szép (mondjuk tényleg nincs okom panaszra), különleges, egyedi vagyok. Hogy mindenképpen szeretne velem újra találkozni, megismerni, mert tényleg érdeklem. Bármit írok, szinte azonnal és kedvesen válaszol."
Ellenkezőjéhez vagy szokva?
32/f
Nem, gyakran próbálnak hozzám közeledni a férfiak, de ez a férfi tényleg tökéletes. Külsőre, belsőre.
Már-már megijeszt, hogy ennyi közös dolog van bennünk és hogy ennyire tetszem neki.
Nála jóképűbb férfivel meg sosem találkoztam és zavaró, hogy ha bárkit megkaphatna, miért pont én kellenék neki. És miért ennyire.
Nos kérdező ez szólhatna az exemről és rólam is akár. Ugyan ezek a "vádak" értek engem is, pedig csak az volt a háttérben, hogy ennyire tetszett nekem és ennyire komolyan gondoltam vele, mert magamhoz valónak éreztem. Az lett belőle, hogy csak bizalmatlankodást kaptam, de egyről a kettőre nem volt hajlandó lépni, ahol bizonyíthattam volna. Végig azt feltételezte, hogy csak csőbe akarom húzni, azért játszom meg magam. Jeleztem felé, hogy ezt méltánytalan és komolytalan hozzáállásnak tartom. Természetesen én lettem a szemét állat, mert nem fogadom el, hogy van oka bizalmatlannak lenni. Természetesen volt oka annak lenni, de azt az okot nem én szolgáltattam. Szakítottunk, mert biztos, ami biztos :'D
Ha magadra ismersz a sztoriban, majd ne lepődj meg. :D
32/f
Kedves 4. válaszoló! Éppen ebben kérek segítséget, hogy segítsetek abban, hogy ki tudjam szűrni, hogy valakit tényleg érdeklek-e.
Nyilván tudom, hogy ő is ember, biztosan vannak hibái, mint mindenki másnak. De eddig úgy tűnik számomra, hogy rengeteg olyan külső-belső tulajdonsága van, ami nem jön szembe csak úgy simán az utcán.
Sosem lehet semmit sem biztosan tudni. Egyszer volt hasonló esetem,a végén kiderült,hogy nárcisztikus a férfi. Olvass utána, biztos ami biztos.
DE!
Simán az is lehet,hogy tényleg érdekled és komolyan gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!