Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnya melleid vannak, akkor haggyuk is az ismerkedést. Mit gondoltok arról ha egy férfi igy gondolkozik?
Túl vagyok néhány kapcsolaton, de egyik első szeretkezésemkor sem az volt az itójáték, hogy hú de ronda a melled.
Ha valakivel lefekszem az nem a melle miatt van. A szex lehet jó kis és nagy mellű nővel. Szerintem szimplán nem vagy megelégedve a melleddel.
Azt gondolom, hogy jobb, hogy kiderült, hogy egy ilyen paraszttal van dolgod. És félreértés ne essék, nem azért írom, hogy paraszt, mert neki nem tetszik valami, más az ízlésünk, hanem azért, mert ha intelligens, "lekoptathatott" volna valami olyan dologgal, hogy ne sérüljön mégjobban az önbizalmad, ami látom, hogy így sem túl nagy. Örülj neki, hogy kiderült, mert ha vetkőzésig juttok, az még fájdalmasabb lett volna.
Egyébként nekem rettentően lóg a cicim, konkrétan lefele áll a bimbóm, úgyhogy teljesen átérzem a helyueted, bennem is rengeteg félelem van ismerkedésnél emiatt és én is szoktam ezt jelezni. De hidd el, vannak olyan férfiak, akiknek te fogsz kelleni ilyen cicivel is és téges fog kívánni és megerősíti az önbizalmad. Nekem is van egy ilyen hercegem és már nem félek előtte levetkőzni.
Szóval fel a fejjel, vannak ilyen barmok, de jobb, hogy kiderült, ne törd magad ezen tovább.
N
A f#szkalapoknál, akikkel te ismerkedsz, azoknál számít. Mellesleg te sem vagy makulátlanság, ha a melleidről, amit személy szerint te kimondottan kényes témának tartasz, azonnal beszélni kezdesz. Tudod, intimitás. Elvégre is a melled formája ki másra tartozna, mint a saját párodra. Jó hogy nem dugtad a bimbódat a szájába, hogy azért vegyen már ízmintát.
Oké, hogy sok k#cs#g faszi van közöttünk, aláírom, tény és való, de a buta, töketlen, a félistenségnek magukat felkínáló nőkről sem igazán tudok pozitív véleményt formálni. A melled ne legyen már elsődleges téma egy randin, bakker.
Vagy csak én vagyok ennyire konzervatív pöсs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!