Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők nem válaszolnak a netes fórumokon a privát üzenetekre, akár csak itt ezen az oldalon is ez a jellemző?
Miért kellene válaszolni?
100 üzenetből 48 arról szól, hogy mekkora ku.rva vagy, megtalál és megdö.glesz. 48 arról, hogy megba.szna, és küld egy képet a faxáról. A maradék 2 aki normális hangnemben ír, vagy kérdez.
Sajnos nincs olyan beállítás, hogy senkitől nem fogadok privát üzenetet. Pedig biztos vagyok benne, hogy sokan használnánk.
Én is szoktam privit kapni, és bár lehet,hogy nem illik, de többségében nem válaszolok rá.
A kérdések kb. ilyenek: Te nő vagy, vagy pasi? Szívesen ismerkednék Veled, szimpatikus a hozzászólásod! (erre néha válaszolok, nem ismerkedek), van kedved beszélgetni?
Azért nem válaszolnak a nők - véleményem szerint- mert a kérdések nagyrésze ismerkedési szándék és nem szeretnének ismerkedni.
:D
Mit válaszoljanak? Hogy gyere bébi, gyere, a diszkóklubban szól már a zene?
Csömörük van a sok túlkoros vagy éppen tiniszámba menő, lihegő, nyáladzó, fantáziátlan és nem utolsó sorban bárkinél bepróbálkozó hímneműektől. A kis számú kivételt meg iszonyú nagy munka kiszűrni, egyszerűbb ignorálni.
Neked nem válaszolnak.
Nekem volt már innen barátnőm is.
Azért, mert nem érdekel.
Szeretek válaszolgatni, de ismeretségeket nem akarok kötni ezen az oldalon. A netes haverkodás amúgy sem célravezető, és ezt tiszteletben kell tartania mindenkinek.
Ráadásul a személyemet sem akarom felfedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!