Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írásos beszélgetések során...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írásos beszélgetések során mennyire jellemző a félreértelmezés?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalatok?

Nálatok gyakori?

ismerkedéskor

2018. aug. 24. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
70% esélyes
2018. aug. 24. 17:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Nálam volt olyan, hogy konkrétan össze tudtunk veszni írásban. Mert egyáltalán nem értettük a másikat, élőben meg tök jó volt minden.
2018. aug. 24. 17:24
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Eleg gyakori lehet, mivel rengeteg a funkcionalis analfabeta.
2018. aug. 24. 17:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Gyakori sajnos. Úgyhogy érdemes az elején szóban nyomatni, amennyire lehet, egyértelműen fogalmazni, stb
2018. aug. 24. 17:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Ebből is látni mennyire más a férfi-női agy.
2018. aug. 24. 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
én gyakran használok iróniát, na ebből aztán sok félreértés szokott lenni :DD
2018. aug. 24. 17:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Én a barátaimról tudom, hogy ki az, aki lassabb, nekik az alanyt több mondatba is beteszem, de van olyan, aki egy félmondatból érti, mit akarok.

Ismeretlennel nehezebb, mert még nem tudod, hogy ő is olyan, aki nem olvas, és folyton visszakérdez, hogy "Ki? Mit?", amikor az azelőtti mondatban benne van minden info, vagy lehet neki úgy írni, hogy nem csekkolod folyamat magadat.

2018. aug. 24. 17:50
 8/10 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Nagyon gyakori. Bármennyire is jól fejezed ki magad írásban, nem jön úgy át, mintha ott, előtte, négyszemközt mondanád a partnerednek. Többek között emiatt sem szoktam interneten, online játékokban, fórumokon stb. ismerkedni.
2018. aug. 24. 17:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem férfi-női különbségtől függ, hanem az író és az olvasó fél képességeitől.
2018. aug. 24. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak attól függ ki hogy tud olvasni írni hanem az írásjelek smile-k használatától és értelmezésétől. Egy mondat több mindent jelenthet és hangsúly tekintet stb nélkül csak a szövegkörnyezetre és a hangulat illetve írás jelekre lehet hagyatkozni és nálam okozott már komoly félreértéseket ezek hiánya vagy hogy teljesen máshogy értelmezzük.
2018. aug. 24. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!