Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írásos beszélgetések során mennyire jellemző a félreértelmezés?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?
Nálatok gyakori?
ismerkedéskor
2018. aug. 24. 17:22
2/10 anonim válasza:
Nálam volt olyan, hogy konkrétan össze tudtunk veszni írásban. Mert egyáltalán nem értettük a másikat, élőben meg tök jó volt minden.
3/10 anonim válasza:
Eleg gyakori lehet, mivel rengeteg a funkcionalis analfabeta.
4/10 anonim válasza:
Gyakori sajnos. Úgyhogy érdemes az elején szóban nyomatni, amennyire lehet, egyértelműen fogalmazni, stb
5/10 A kérdező kommentje:
Ebből is látni mennyire más a férfi-női agy.
2018. aug. 24. 17:39
6/10 anonim válasza:
én gyakran használok iróniát, na ebből aztán sok félreértés szokott lenni :DD
7/10 anonim válasza:
Én a barátaimról tudom, hogy ki az, aki lassabb, nekik az alanyt több mondatba is beteszem, de van olyan, aki egy félmondatból érti, mit akarok.
Ismeretlennel nehezebb, mert még nem tudod, hogy ő is olyan, aki nem olvas, és folyton visszakérdez, hogy "Ki? Mit?", amikor az azelőtti mondatban benne van minden info, vagy lehet neki úgy írni, hogy nem csekkolod folyamat magadat.
8/10 A legrosszindulatúbb válasza:
Nagyon gyakori. Bármennyire is jól fejezed ki magad írásban, nem jön úgy át, mintha ott, előtte, négyszemközt mondanád a partnerednek. Többek között emiatt sem szoktam interneten, online játékokban, fórumokon stb. ismerkedni.
9/10 anonim válasza:
Nem férfi-női különbségtől függ, hanem az író és az olvasó fél képességeitől.
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem csak attól függ ki hogy tud olvasni írni hanem az írásjelek smile-k használatától és értelmezésétől. Egy mondat több mindent jelenthet és hangsúly tekintet stb nélkül csak a szövegkörnyezetre és a hangulat illetve írás jelekre lehet hagyatkozni és nálam okozott már komoly félreértéseket ezek hiánya vagy hogy teljesen máshogy értelmezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!