Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Himsovinizmus a hatodik hatványon.
Fiatalabbak 20-30 koruliek...dugnak orrba szajba mindenkit. Idosebbek szintugy. Egy felmérés szerint, az ukrán noknel mar csak a szerb ferfiak a hutlenebbek.
Es ez valo igaz. Kb 2 evig eltem szerbiaban. Es amit műveltek a ferfiak. A buszsofortol kezdve a 18 évesig.....pfffff......nem ritka, hogy fel csinalnak par not is.
Szoval...Roviden, tomoren, ugyan olyanok mint a cigany ferfiak. Kicsivel budosebbek a sok burektol. Hmm...most gondolkodom, hogy miket is tapasztaltam....de hat ennyi volt csak.
Nagyon sok lanyt hulyitenek, volt egy srac annak volt kb 200 lany a messengeren, es mindegyiket hülyítette, dugta egyiket, masikat.
Hat...sajnos en ezeket tudtam csak irni neked.
"Roviden, tomoren, ugyan olyanok mint a cigany ferfiak."=> Tény, van hasonlóság, nem kicsi.
Én csak 2-vel ismerkedtem, bár komolyan egyik sem érdekelt. Egyikkel lefeküdtem, mondjuk az nem volt rossz olyan értelemben, hogy figyelt rám, meg beszélgetni is el tudtam vele. A másik nagyon komolytalan volt, lejött a viselkedéséből, stílusából, hogy kb minden nőnek ezt adja elő. Vele nem volt szex, amit nem bánok xD
Nekem vokt egy szerb férfi lakótársam és hosszasan magyarázta, ha egy férfi megkíván nőt legyen az bármilyen életkorban (a konkrét beszédtéma 12 éves korán érő kislány) akkor meg találja a módját hogy megszerezze és egy természetes joga a férfinak.
Azóta kerülöm őket.
A 2. vagyok.
Meg annyit, amit tapasztaltam, hogy a noket ott ok nagyon megvetik, teljesen alárendelt szerepet jatszanak a nok. “Jatszanak”. Mert nem ritka, pl az a srac aki hulyitett tobb szaz lanyt, mondjuk O ugy csinalta, hogy inkabb fauban, kisebb varosban ismerkedett. Es ha beleszeretett egy lany, akkor kihasznalta, ez pedig egyenes ut Soanyolba a lanynak, igen, kivitte prostitualtnak. Es ezzel hencegett nekem.
Szoval ott a ha “jo pasit” fogsz ki, es feljon a bantalmazas dolog, az nem ugy megy mint itt pl a romáknál, az asszony kap 3-4 pofont, sarokba ülteti es kuss-csend! Hanem akkor vagy leviszik Albániába, vagy Koszovóba, vagy egeszen Gorogbe es ott állítják ki.
Nagyon!!!!!! De nagyon vigyazz veluk.
A tesom nagyon rosszul jart. Osszejott egy szerb emberkevel. Szuletett tole egy gyereke. Es hat, nem epp humanus modon bant az ember a tesommal. Ezert hazakoltozott Magyarországra. Aztan egyik nap majd, hogy nem félholtra verte a tesojat az a patkany.
Nem altalanositok. De kenytelen vagyok. Mert tenyleg rengeteg az ilyen.
Oke, aki nem megy el idaig, az marad a “na ma vajon hany lanyt fektetek meg a sajat szobájában, az en szobamban, vagy az autómban?”
Rengeteg ilyet ismertem meg. Szoval.....legy óvatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!