Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak szerb barátaim, egy fiú és egy lány is.
A lány csendes, visszahúzódó, lila hajú, alternatív csaj, tetoválóként dolgozik, hatalmas weaboo. Ilyen igazi cuki vegán lány, aki nem erőlteti rád magát, sem az életmódját, de nagyon jókat főz neked. A barátja amerikai, munkatársam, szoktam náluk vendégeskedni, olyan tiptop háztartást én még nem láttam.
A srác más, ő tradicionálisabb, a barátnője is szerb, mikor még nem voltak együtt is azt mondta, hogy komoly kapcsolatra csak szerb lányt keres. Ezt mondta, miután lefeküdtem vele többször is. Jó barátok vagyunk ettől még, nagyon intelligens, tehetséges ember. Nem lacafacázik, határozott. Figyel a megjelenésére, nekem kicsit ez már sok is egy férfitól, ennek ellenére macsós a viselkedése, ami szintén nem jön be nekem. Ez a barátom kivételt képez nyilván mert művészeti suliba járt velem, de a szerb haverjai olyanok, mint a fentebb leírt sztereotípiák: a nő az főzzön, mosson, takarítson, szüljön gyereket, de arra már nekik nem lesz gondjuk mert a következőt hülyítik. Trükközés, átverés és megverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!