Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy egy férfi komolyan gondolja-e az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy hete egy koncerten valakivel. Beszélgettünk a pultnál, majd facebookot cseréltünk és szinte azonnal elkeveredtünk egymástól. Azóta éjjel-nappal beszélgetünk.

Rengetegszer elmondja, hogy komoly kapcsolatot keres (eddig csak ég, volt neki) és hogy bár nagyon válogatós, én nagyon szimpatikus vagyok neki.

Ezt eddig el is hittem, de ma kezdett gyanússá válni, hogy túl tökéletes.

Mindig bókol, hogy milyen szép (mondjuk tényleg nincs okom panaszra), különleges, egyedi vagyok. Hogy mindenképpen szeretne velem újra találkozni, megismerni, mert tényleg érdeklem. Bármit írok, szinte azonnal és kedvesen válaszol. Túl tökéletes mind külsőre, mind belsőre.

A tanácsotokat szeretném kérni. Honnan lehet tudni, hogy egy férfi komolyan gondolja-e az ismerkedést?

Inkább most koppanjak, mint akkor, ha óvatos vagyok és bár idővel, de odaadom neki magam és hűlt helye marad.

2018. dec. 29. 23:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ezt előre semmiből nem tudod leszűrni.

Ismerkedek vele, találkozzatok, és érezd jól magad. Azt ki fogod szúrni, ha csak arra megy az első pár randin, hogy bejusson a bugyidba.

Ne "add oda magad", mert ez egy xar felfogás. Nem vagy se fődíj, amiért küzdeni kell, se tárgy. Szexelj vele akkor, amikor TE akarod, amikor neked is élvezet lesz. Ha úgy érzed, hogy ha szex lesz, és nem lesz folytatás, akkor bánni fogod, hogy megismerted, akkor ne szexelj.

Gondolom nagyon fiatal vagy még.

2018. dec. 30. 07:47
 12/12 anonim ***** válasza:
#7 nem hittem volna, hogy ezzel egy felnőttnek újat fogok mondani, azért nem írtam, hogy talán meg kéne előbb kicsit ismerni az embereket. Addig nem tudod kiszűrni. Amúgy, még ez sem garancia, mert nagyon sokan mindent megtesznek egy kis szexért.
2018. dec. 30. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!